duminică, 10 noiembrie 2019

Salvam Papusi // Save the Dolls #11 "Papusa din Tablou"

Buna!
Iata-ne ajunsi la cea de-a unsprezecea tema! De data aceasta va provocam sa inramam o papusa... sau nu chiar :).
Puteti afla mai multe amanunte despre tema urmarind video-ul de prezentare de mai jos:
Aceasta tema va provoaca sa folositi una dintre papusile salvate de voi ca model pentru un tablou mixed media.
Cerinte:
šŸ’š Puteti folosi orice fel de material si tehnica la confectionarea tabloului - tocmai de aceea i se mai spune si tablou mixed media.
Incercati sa refolositi cu preponderenta materiale si decoratiuni reciclate. Ideea este ca  rezultatul sa fie unul finalizat, utilizabil.

šŸ’š  Elemente de vestimentatie obligatorii:
 • Pentru papusa din tablou:
  • va puteti inspira din tinuta papusii alese, 
  • sau ii puteti crea voi o tinuta care sa o reprezinte.
 • Pentru papusa model:
  • Puteti alege pentru ea o tinuta pe care papusa din tablou sa o poarte la randul ei 
  • O tinuta deja realizata pe parcursul provocarilor 
  • O alta tinuta care considerati ca se potriveste in context.
šŸ’š  Accesorii:
 • optional.
šŸ’š  Elemente de decor obligatorii:
 • tabloul (poate fi inramat sau nu) 
 • papusa aleasa drept muza va poza langa tablou.
šŸ’š  Fotografia:

Atentie la cum se realizeaza compozitia - aranjati papusa si elementele ce alcatuiesc decorul de asa maniera incat sa nu para aruncate pur si simplu.
Atentie la postura, adica la pozitia corpului papusii - sa nu aiba membrele strambe, sau in pozitii nefiresti, la unghiul din care este realizata fotografia - sa nu para disproportionata.  
(aici se va puncta partea estetica)

Temele sunt realizate si de echipa Provocarilor Verzi. Iata cum arata papusile salvate de noi participante la aceasta tema
-in curand-
Viziteaza blogul Micaelei - Clubul Fanteziei

Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim

 
Regulament - Inscriere:
šŸ’š  Trimiteti fotografia cu creatia voastra pe adresa de mail pana sambata, 16 noiembrie, ora 23:50 (Romania)*. Toate creatiile vor fi apoi publicate intr-o galerie atat pe site-ul Provocari Verzi, cat si intr-un folder dedicat, in Grupul Provocari Verzi.
šŸ’š  Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O pentru fiecare tema. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare
šŸ’š   Puteti realiza articole despre creatia voastra si o puteti prezenta  dupa ce aceasta apare in galeria de creatii. Multumim! šŸ˜Š
šŸ’š  Va reamintim ca aveti posiblitatea de a recupera doar doua teme  fara a pierde punctul de timp, asa ca, pe cat posibil, incercati sa va incadrati in perioada de timp indicata. 
šŸ’š  Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
šŸ’š  Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cele 13 teme ale provocarii Save the Dolls / Salvam Papusi, va invitam sa cititi (si vizionati filmuletul) articolul: Save the Dolls / Salvam Papusi (partea 1). Am scris despre cum se poate participa, premii si am raspuns la mai multe intrebari referitoare la provocare aici:  Save the Dolls / Salvam Papusi (partea a2a)
 
Va dorim spor la creat si asteptam cu entuziasm sa vedem ce veti crea! :)

Nu ezitati sa ne scrieti daca aveti intrebari si nelamuriri [ va recomandam sa va inscrieti in grupul de discutii de pe Facebook pentru a comunica mai usor ]!
 


* Puteti sa trimiteti creatia voastra pe aceasta tema si pana pe 30 noiembrie 2019 (23:50) cand se termina Provocarea Salvam Papusi. Daca vreti sa recuperati teme - o puteti face!
(Daca aveti intrebari suplimentare ne gasiti pe adresa de mail - dar mai inati verificati daca nu cumva exista deja raspunsul in unul dintre cele doua articole "despre" - gasiti link-urile catre ele putin mai sus.)

0 comments:

Trimiteți un comentariu