duminică, 10 noiembrie 2019

Salvam Papusi // Save the Dolls #11 "Papusa din Tablou"

Buna!
Iata-ne ajunsi la cea de-a unsprezecea tema! De data aceasta va provocam sa inramam o papusa... sau nu chiar :).
Puteti afla mai multe amanunte despre tema urmarind video-ul de prezentare de mai jos:
Aceasta tema va provoaca sa folositi una dintre papusile salvate de voi ca model pentru un tablou mixed media.
Cerinte:
💚 Puteti folosi orice fel de material si tehnica la confectionarea tabloului - tocmai de aceea i se mai spune si tablou mixed media.
Incercati sa refolositi cu preponderenta materiale si decoratiuni reciclate. Ideea este ca  rezultatul sa fie unul finalizat, utilizabil.

💚  Elemente de vestimentatie obligatorii:
 • Pentru papusa din tablou:
  • va puteti inspira din tinuta papusii alese, 
  • sau ii puteti crea voi o tinuta care sa o reprezinte.
 • Pentru papusa model:
  • Puteti alege pentru ea o tinuta pe care papusa din tablou sa o poarte la randul ei 
  • O tinuta deja realizata pe parcursul provocarilor 
  • O alta tinuta care considerati ca se potriveste in context.
💚  Accesorii:
 • optional.
💚  Elemente de decor obligatorii:
 • tabloul (poate fi inramat sau nu) 
 • papusa aleasa drept muza va poza langa tablou.
💚  Fotografia:

Atentie la cum se realizeaza compozitia - aranjati papusa si elementele ce alcatuiesc decorul de asa maniera incat sa nu para aruncate pur si simplu.
Atentie la postura, adica la pozitia corpului papusii - sa nu aiba membrele strambe, sau in pozitii nefiresti, la unghiul din care este realizata fotografia - sa nu para disproportionata.  
(aici se va puncta partea estetica)

Temele sunt realizate si de echipa Provocarilor Verzi. Iata cum arata papusile salvate de noi participante la aceasta tema
-in curand-
Viziteaza blogul Micaelei - Clubul Fanteziei

Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim

 
Regulament - Inscriere:
💚  Trimiteti fotografia cu creatia voastra pe adresa de mail pana sambata, 16 noiembrie, ora 23:50 (Romania)*. Toate creatiile vor fi apoi publicate intr-o galerie atat pe site-ul Provocari Verzi, cat si intr-un folder dedicat, in Grupul Provocari Verzi.
💚  Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O pentru fiecare tema. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare
💚   Puteti realiza articole despre creatia voastra si o puteti prezenta  dupa ce aceasta apare in galeria de creatii. Multumim! 😊
💚  Va reamintim ca aveti posiblitatea de a recupera doar doua teme  fara a pierde punctul de timp, asa ca, pe cat posibil, incercati sa va incadrati in perioada de timp indicata. 
💚  Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
💚  Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cele 13 teme ale provocarii Save the Dolls / Salvam Papusi, va invitam sa cititi (si vizionati filmuletul) articolul: Save the Dolls / Salvam Papusi (partea 1). Am scris despre cum se poate participa, premii si am raspuns la mai multe intrebari referitoare la provocare aici:  Save the Dolls / Salvam Papusi (partea a2a)
 
Va dorim spor la creat si asteptam cu entuziasm sa vedem ce veti crea! :)

Nu ezitati sa ne scrieti daca aveti intrebari si nelamuriri [ va recomandam sa va inscrieti in grupul de discutii de pe Facebook pentru a comunica mai usor ]!
 


* Puteti sa trimiteti creatia voastra pe aceasta tema si pana pe 30 noiembrie 2019 (23:50) cand se termina Provocarea Salvam Papusi. Daca vreti sa recuperati teme - o puteti face!
(Daca aveti intrebari suplimentare ne gasiti pe adresa de mail - dar mai inati verificati daca nu cumva exista deja raspunsul in unul dintre cele doua articole "despre" - gasiti link-urile catre ele putin mai sus.)

0 comments:

Trimiteți un comentariu