luni, 25 noiembrie 2019

Galeria de creatii: #12 "Pregatiri de Iarna"

Buna si bine v-am regasit la galeria de creatii dedicata celei de-a douasprezecea teme a provocarii:
Salvam Papusi // Save the Dolls #12 "Pregatiri de Iarna".

Se apropie.... iarna. Deja frigul isi face simtita tot mai mult prezenta asa ca, vrand nevrand, tot trebuie sa apelam si la haine mai groase. Unele dintre ele poate nu mai au stralucirea de alta data, sau s-au demodat, sau v-ati plicitisit de ele. Asa ca, in cazurile fericite fie pleaca spre altcineva, fie sunt pensionate fiind transformate... si aruncate acolo unde trebuie (si exista si la noi deja containere pentru reciclarea hainelor) numai sa nu fie arse si aruncate la un loc cu alte gunoaie.
Daca tot este sa fie aer rece afara, macar sa ne bucuram de acel "parfum" unic al iernii de proaspat. Nu de smog inecacios, nu?
Mesagerii papusi au si ei un mesaj, doua trei de transmis. Asa ca ma voi opri aici si le voi inmana... microfonul :P.

Lucrarile sunt prezentate in ordinea in care le-am primit. Iata cum v-ati imaginat voi pregatirile de iarna, alaturi de papusile pe care le-ati ales pentru aceasta penultima tema:

Catinca
Pompilia


Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema #12 "Pregatiri de Iarna". Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie.

Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Update: alte creatii in tema - primite dupa 30 noiembrie 2019:

Diana



4 comentarii:

  1. Faine creatiile! :)
    Felicitari participantelor! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am reusit sa adaug poza :D. Tare mult imi place compozitia... parca as fi calatorit in timpul copilariei mele <3. E MAGIC!

      Ștergere
    2. Multumesc pentru compliment, Rux! <3
      Azi, maine, ma voi "lauda" pe blog cu "operele" mele. :)) Pentru omul de zapada i-am confiscat mamei butoiasul pentru muraturi (oricum nu-l folosea!) :)) Acum e decoratiune in balcon!
      Pupici cu drag! <3

      Ștergere
    3. Ai vazut Craciunul cu familia Krank? Acum am realizat ca eu am citit si cartea :))).
      O sa ma uit si eu pe blog sa le vad pe fete - ma grabesc sa inchei jumatate din fluturasul pentru micul H... ca acum e duminica.
      Pupic!!

      Ștergere