luni, 18 noiembrie 2019

Galeria de creatii: #11 "Papusa din Tablou"

Buna si bine v-am regasit la galeria de creatii dedicata celei de-a unsprezecea teme a provocarii:
Salvam Papusi // Save the Dolls #11 "Papusa din Tablou"

Sa surprinzi intr-un tablou un mesaj nu e ceva usor. Acolo pui si suflet, pui si dorinte si prinzi si visuri. Un tablou se poate realiza in multe feluri - avem viziuni diferite. Fie ca reciclam hartie, o rama mai veche ce statea degeaba, ca folosim diferite tehnici si // sau materiale pentru a pune in scena povestea, la final tabloul este cel care va vorbi pentru noi... sau pentru o papusa mesager in acest caz. 

Lucrarile sunt prezentate in ordinea in care le-am primit. Ne-am bucurat sa descoperim papusile- muze (salvate de voi) si tablourile inspirate de ele! Iata asadar, papusile din tablouri:

Catinca

Pompilia


Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema #11 "Papusa din Tablou". Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie.

Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Update: alte creatii in tema - actualizat periodic (primite dupa 30.11.19).

Diana






2 comentarii:

  1. Ma bucur tare mult ca am reusit sa "duc la capat" Provocarea, chiar daca am ajuns tarziu tare (cu ultimele "probe") la linia de sosire!
    Pupici! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur tare mult ! Sa stii ca ti-am simtit si aici lipsa si m-am gandit la tine :D. ma bucur mult ca ai revenit asa in forta <3!!
      Pupici cu drag!!

      Ștergere