luni, 20 aprilie 2015

Eveniment Special (20-26 aprilie 2015) "Sarbatorim Pamantul" - Fiti diferenta!

Sarbatorim Pamantul in fiecare zi. Sau asa ar trebui, nu?:)
Anul acesta ne-am gandit sa scriem impreuna o poveste - deja incepe sa se inchege: ne-am organizat, am realizat o mascota, ne-am infumusetat locul de lucru cu un tablou si acum lucram (sau deja am finalizat proiectele) o pusculita.

Oana s-a gadit ca anul acesta ar fi foarte frumos sa gazduim si noi, pe Provocari Verzi, o mica "petrecere" - o saptamana dedicata proiectelor 3r si 1o pe care le facem pentru casa noastra mica gazduita de casa noastra mare, a tututor - Pamantul. 
Puteti participa cu proiecte mai noi, sau mai vechi. Va rugam sa mentionati ca participati la Petrecerea "Sarbatorim Pamantul" pe Provocari Verzi - ar fi tare frumos sa se stranga cat mai multe mici dovezi de pretuire pentru acest Pamant care ne suporta stoic, cu bune si rele.
Va puteti inscrie in colectia de mai jos pana pe 26 aprilie la 23:55. Vom avea trei premii:
- 25 stelute Provocari Verzi
- 15 stelute Provocari Verzi
- 10 stelute Provocari verto







Iata si articolele realizate de echipa Provocari Verzi - acestea vor fi adaugate pe 26 intr-o lista separata pentru ca ele nu participa la tragerea la sorti, evident. Pana atunci le puteti vizita dand click pe legaturile de mai jos - lista va fi actualizata periodic:

DulceaMeaCasa:

Copilarim:
 
 



4 comentarii:

  1. http://gianinaporojan.blogspot.ro/2015/04/petrecerea-sarbatorim-pamantul.html
    Cateva secunde mi-au lipsit...Enjoy!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga mea, nu stiu de ce nu am primit atentionare de comentariu pe mail... abia acum am observat comentariul pe platforma blogger, intamplator. :)
      Voi adauga eu in colectie ce ai pregatit:D Ar fi pacat sa nu ni te alaturi. Si pentru ca mai aveam un premiu cele 10 stelute vor merge catre tine :P
      pupici si ne bucuram ca ni te-ai alaturat!
      rux

      Ștergere
    2. Multumesc frumos!Pupicei!

      Ștergere