duminică, 1 martie 2015

Tema 29 "Tablou Mixed Media - Primavara"

Buna!!
Bine v-am regasit la cea de-a treia provocare a acestui an. Ne-am organizat, am creat o mascota care sa ne reprezinte pe noi, sau proiectul nostru... urmeaza sa ne decoram spatiul de lucru! Va provocam sa realizati un tablou mixed media. Si pentru ca este 1 martie tema tabloului va fi PRIMAVARA


" Cand eram mici, am primit in dar tablouri din materiale diverse... Mi s-au parut fascinante si am avut bucuria sa realizez unul in ora de lucru manual [clasele primare]. Imi amintesc si acum despre ce era vorba - un iepuras cu un morcov in gura:P. 
Tabloul a fost oprit la expozitia scolii... dar amintirile raman.
Mi-am dorit in mai multe randuri sa repet experienta si iata, am acum ocazia mult asteptata. Mai mult, as vrea sa avem in expozitia de pe 26 martie cat mai multe interpretari ale temei - am ales sa fie un tablou mixed-media, ceea ce inseamna ca posibilitatile sunt nelimitate.
Abia asteptam sa vedem cum va imaginati voi PRIMAVARA.
Pentru ca Primavara reprezinta inceputul, renasterea naturii, mi se pare si o decoratiune foarte potrivita pentru spatiul de lucru, sau un dar de suflet minunat!
Spor la creat!
"
Rux (un martisor:P)
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata lucrari pe tema tablou mixed media "primavara":

Viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa
Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim
Viziteaza-ne pe - Copilarim


 
Premiile vor fi in ton cu tema lunara - tablou mixed media Primavara 
1. Tablou oferita de Amy (Creatii Manuale - Amy Crafts)(tragere la sorti). Multumim frumos pentru sustinere :).



2.Un premiu oferit de catre Rux si Rha (Copilarim) pentru creatia situata pe locul 1 in urma jurizarii. Acest premiu se va reporta pentru o provocare viitoare fiind inlocuit de un premiu special  oferit de  Ileana Carmen (Hobbies). Premiantul va fi stabilit prin tragere la sorti. Multumim mult Ileana-Carmen!!



Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #29 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema tablou mixed-media "Primavara".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii.
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!




4 comentarii:

  1. Bine v-am regasit la o noua tema. Cu aceasta ocazie doresc sa va spun tuturor doamnelor si domnisoarelor :"La multi ani!" pentru ziua de maine-8 Martie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani draga noastra!!
      Ne bucuram sa te avem din nou alaturi :D!
      Iti multumim mult pentru urare!:)

      Ștergere