vineri, 8 martie 2013

Cum facem...... o carte virtuala cu tutoriale

Ingrediente avem (chiar 12 plus un bonus "oua de Paste" colorate natural)... dorinta de a face mult mai accesibil continutul acestora exista!... Sa ne apucam de treaba! Pana cand va fi insa gata iata cateva informatii despre el si despre modul in care veti putea intra in posesia lui!

Acest e-book va putea fi achizitionat pe stele. Stelutele acelea pe care le puteti strange participand la Ati pierdut o provocare. :D Este modul nostru de a va multumi pentru implicare si a va rasplati pentru creatiile atat de frumoase pe care le realizati. Si sa va incurajam sa creati si experimentati si descoperiti, bineinteles!!

Daca vi-l doriti cat mai curand, iata care sunt temele la care puteti inscrie creatii si care se incheie in perioada urmatoare (va lasam link catre pagina principala a temei pentru a citi care sunt cerintele, lucrarile se vor inscrie la rubrica respectiva pe pagina Ati pierdut o provocare):
"Geanta/Poseta de blug" - pe 25 martie
"Cosulet cu flori" - 25 aprilie
"Jucarii din carton"" - 25 iunie
"Reciclarea hainelor" - 25 august
"Refolositi cutiile" - 25 septembrie
"Nunta Provocari Verzi" - 25 octombrie
"Borcanase dragalase"- 25 noiembrie
"Darul Verde" - 25 decembrie

Fiecare lucrare inscrisa va aduce 5 stele (daca castiga la rubrica respectiva lucrarea primeste 25 de stele). Creatiile trebuie sa fie altele decat cele inscrise la respectiva provocare (pe cand era activa), sa fie finalizate, sa fie ale voastre si sa respecte tema plus principiul 3R si 1O.

Si sa aruncam un ochi pe carticica:


Carticica va fi disponibila in curand pentru 300 stelute. Poate fi un dar minunat de Craciun :) - pentru ca aveti timp suficient sa strangeti stele pana atunci:). 
 
Intre timp lucram si la tutoriale noi! Acestea vor fi realizate tot in format pdf si vor putea fi achizitionate tot datorita stelutelor ;)!! Spor la creat!

6 comentarii:

  1. O idee minunata! Imi place mai ales partea cu stelutele...Cred ca voi incepe sa-mi numar stelutele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place foarte mult ideea si nemaintalnita...dar am o nedumerire: In cazul in care am participat la provocari si inainte de a posta acest articol cu cartea virtuala ni se pun stelute sau numai de acum incolo?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place:)

      Participarea la provocari (de ex cum ar fi la tema actuala dantela) nu aduce stelute, ci posibilitatea de a castiga premiul aleator, sau cel pentru cea mai buna lucrare in urma jurizarii.

      Pentru a aduna stelute te poti inscrie la temele pe care le gasesti pe pagina Ati pierdut o provocare. Dar nu poti inscrie o lucrare cu care deja ai participat, ci alta, fie inspirata de catre un alt concurent/ tutorial de pe blog, fie altceva realizat de tine pe tema respectiva.

      De exemplu, luna aceasta pe 25 martie "expira" alta tema - "geanta/poseta din blug". noi vom acorda cate 5 stele pentru fiecare lucrare inscrisa, in afara de cea care va fi aleasa aleator si care va primi 25.

      Sper ca te-am lamurit:)
      rux

      Ștergere
  3. site-ul drag mie nu putea ramane nepremiat :) pupicei
    http://samesterimcusimo.blogspot.ro/2013/03/primul-pemiu.html

    RăspundețiȘtergere