joi, 28 martie 2013

Colectia ALB-NEGRU (clasic...şic)

Bine v-am gasit! Suntem extrem de emotionate sa aducem alaturi de colectia de furnituri deja prezentata in avanpremiera pe 4 martie ceea ce am lucrat cu drag ALB - NEGRU clasic.. şic. Am facut o selectie cu o parte din lucrarile realizate de noi, urmand ca luna ce vine sa le puteti gasi pe toate in magazinul Provocarilor Verzi. Daca pana atunci va face ceva cu ochiul, nu ezitati sa ne cotactati pe adresa de mail!!

Set 9 coli imprimate pe o parte realizat de Oana - DulceMeaCasa
Daca v-au placut furnituri si va intrebati cu ce le-ati putea asorta in creatiile voastre, iata ca Oana vine cu un raspuns ce implica grafica si va ofera un set de nu mai putin de 9 coli cu imprimeuri inedite. Si pentru a ramane in aceeasi sfera a creatiei iata inca doua propuneri tentante:

dantela din hartie
1,5 m, hartie alba, pentru felicitari si scrapbooking

fir decorativ alb-negru
2 m din melana, pentru felicitari si scrapbooking
Nu ne indepartam prea mult de atelierul de creatie, sau de meditatie... pentru ca Oana s-a gandit cum sa ne faca viata mai comoda, frumoasa si vine cu o idee minunata: perna fantezie!

perna "Blanche"
40 x 40 cm din panza alba, decorata cu dantela si tehnica decoupage

perna "Blanche"
40 x 40 cm din panza alba, decorata cu dantela si tehnica decoupage
Ultima creatie a Oanei din selectia pe care am pregatit-o pentru acest articol de prezentare a colectiei ALB-NEGRU (clasic...şic) este un portofel!! Pe mine recunosc ca m-a cucerit! :D
portofel 18 x 11 cm inchis ( 20 cm deschis), din material textil, se inchide cu velcro.
contine logo PV si este decorat cu "zana Oana"
modelul se executa pe comanda

portofel 18 x 11 cm inchis ( 20 cm deschis), din material textil, se inchide cu velcro.
contine logo PV si este decorat cu "zana Oana"
modelul se executa pe comanda
- 6 buzunare pt carduri sau carti de vizita
-1 buzunar pentru bancnote, carte de identitate/pasaport

decorat cu "zana Oana"
Am ajuns la jumatatea prezentarii, urmand lucrarile realizate de Rux - Copilarim. Prima lucrare aleasa este o bratara tesuta din 4 fire, dupa model propriu, realizat urmand o tehnica de lucru japoneza. Este ornata cu doua margelute tip perla.



Cea de-a doua lucrare este tot o bratara, de data aceasta un model lucrat din 16 fire. Snururile sunt impletite. Se poate realiza la cerere si alt sistem de prindere. Ambele bratari se realizeaza pe comanda, conform dimensiunile stabilite, pentru a se potrivi perfect.



Setul 3 in 1 nu putea lipsi. Acesta poate avea floricica detasabila (prevazuta cu ac tip brosa pe spate) sau poate fi cusuta pe colierul crosetat. 3 in 1 poate fi purtat ca banderola, bratara sau colier si se realizeaza la comanda. Poate fi realizat din acril sau bumbac si puteti opta pentru modelul din imagine, sau uni.(alb/negru)



Pentru ca un cosulet este mereu de folos - fie pentru un aranjament floral (cu flori create/uscate), fie pentru a "gazdui" diverse obiecte necesare creatiei, fie pentru sarbatori - cand pot insoti un cadou frumos, am ales sa lucrez si un cosulet impletit pe care l-am vopsit cu acril negru. Mi-a placut mult cum arata decorat cu floricica din hartie albasi mijloc o margica:D. Daca va place si voua, nu ezitati sa imi scrieti. Dureaza pana este gata si vopseaua trebuie data in mai multe randuri pentru a acoperi cat mai uniform spatiile ce se ivesc la strangerea hartiei.




Speram sa va placa aceasta prezentare, va asteptam pe mail daca aveti intrebari atat referitor la creatiile prezentate astazi cat si la furniturile prezentate anterior. Speram sa reusim sa le adaugam in magazin cat mai repede:). Apreciem foarte mult feed-back-ul lasat in comentarii:).
Cu drag,
zanele

0 comments:

Trimiteți un comentariu