luni, 4 februarie 2013

Felicitari calatoare - "Ultimii fulgi"

Buna si bine v-am gasit la cea de-a doua editie a Felicitarilor calatoare!!!
 

Felicitari Calatoare - editia 2 "Ultimii fulgi"
Dupa cum sugereaza si denumirea, ne dorim sa cream felicitari pe o anumita tema, folosind diverse tehnici si  neaparat cel putin un element din categoriile 3r si 1o.  Singura rugaminte este sa nu se foloseasca parfumuri si esente/ uleiuri parfumate pe lucrarile care urmeaza a fi trimise. Da, da... ne dorim ca la fiecare editie creatiile noastre sa calatoreasca si sa faca pe cineva sa zambeasca. Vom participa, bineinteles, si noi. Iata lucrarile pe care le-am realizat, ca sursa de inspiratie:




Cine poate participa?
Am ales felicitari, pentru ca ne dorim ca participarea sa fie accesibila si inscrierile deschise si pentru strainatate. Cu mic cu mare, creand cu mult drag si seriozitate, speram sa reusim sa facem sa calatoreasca cat mai multe felicitari si sa ne reamintim cat este de minunat cand la posta, in cutie, gasim un plic care contine in el un gand bun si un strop de suflet.

Regulament si inscriere:
1.Pentru inceput va inscrieti in colectia de mai jos. Numele, blogul (daca nu aveti puteti pune link catre acest articol) si o adresa de mail. Avem nevoie de ordinea in care va inscrieti in momentul in care vom crea perechile. La momentul inscrierii nu este nevoie sa aveti lucrarea gata, o veti trimite ulterior - vezi punctul 2.
Va rugam sa faceti cunoscut acest schimb pe blog, facebook, sau pe email (cand le scrieti prietenilor ne puneti si pe noi la cc) - nu uitati sa ne dati de stire cand faceti acest lucru:). Multumim!!
2. Creati o felicitare pe tema data. Poate sa fie o felicitare simpla, una 3d, o felicitare cutiuta, sau carticica, sau care sa insoteasca o creatie de-a voastra. Dar important este sa realizati o felicitare pe tema data.

3. Trimiteti o fotografie semnata cu creatia voastra - felicitarea pe adresa de mail a blogului: provocariverzi[@]gmail[.]com cel tarziu pana pe 24 februarie la 11:00. Vom confirma primirea lor, daca nu primiti mail cu confirmare va rugam sa ne contactati.
Nu publicati creatiile pana la finalul concursului. Vom realiza pe 24 februarie o galerie si tot atunci vom afla care sunt perechile. Dupa aceea puteti posta si pe blogurile voastre creatiile, bineinteles.

Cum se vor stabili perechile? Ne vor ajuta Thea si Daria, care vor extrage numerele si vor forma astfel perechi alcatuite din cate doi participanti. Noi nu vom avea numar ci initiale:) si da, vom participa, asa cum spuneam mai sus.

Premii - pe 24 februarie la 14:00 se incheie inscrierea si tot atunci broscuta Inlinkz va alege doi castigatori. Numele castigatorilor se vor afisa dupa 15:00 pe 24 februarie pe aceasta pagina, ca sa putem verifica daca toti cei inscrisi au indeplinit conditiile de participare:). Fiecare castigator va primi cate kit pentru a realiza o felicitare handmde - unul creat de Rux, celalalt de Oana special pentru Felicitari calatoare.
Pentru ORICE nelamurire ne gasiti pe adresa de mail. Nu ezitati sa ne scrieti. Va dorim spor la creat si speram sa va placa tema aleasa si ideea felicitarilor calatoare!! Abia asteptam sa va vedem creatiile si suntem sigure ca va veti intrece in a realiza minunatii:).  



26 de comentarii:

  1. Wow !!!
    Ce interesant !! Data trecuta am ratata prima editie a felicitarilor calatoare !!
    Pe asta nu o mai ratez !!!!

    Va invit pe blogul meu : http://codretcata.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catalin te asteptam. Trebuie sa te inscrii in formular si sa nu publici lucrarea pana la finalul concursului. De fapt esti mare - citesti singur regulamentul;).
      Daca ai nelamuriri - ne gasesti pe adresa de mail.:)

      Ștergere

  2. Ma bucur sa vad propunerea pentru editia a-II-a a Felicitarilor Calatoare.M-am inscris Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  3. am o intrebare !!!
    Trebuie sa fie neaparat o felicitare ???
    Nu poate fi alta lucrare ???
    Astept un rapuns rapid

    RăspundețiȘtergere
  4. Catalin, ma bucur ca vrei sa participi. "Felicitari calatoare" presupune sa trimitem felicitari lucrate cu drag. Pentru alte lucrari te poti inscrie fie la tema de luna aceasta, fie la "Ati pierdut o provocare".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok .. deci am sa fac o felicitare .. dar apoi v-a trebui ... ??? Ce sa fac ??? Sa postez pe blog cu link inapoi la aceasta postare sau sa va trimit voua pe mail poza fara sa mai postez pe wall !!!

      Ștergere
    2. 1.Pentru inceput va inscrieti in colectia inlinkz. Numele, blogul si o adresa de mail. La momentul inscrierii nu este nevoie sa aveti lucrarea gata, o veti trimite ulterior.
      2. Creati o felicitare pe tema data.
      3. Trimiteti o fotografie semnata cu creatia voastra - felicitarea pe adresa de mail a blogului: provocariverzi[@]gmail[.]com cel tarziu pana pe 24 februarie la 11:00.

      Nu publicati creatiile pana la finalul concursului. Vom realiza pe 24 februarie o galerie si tot atunci vom afla care sunt perechile. Dupa aceea puteti posta si pe blogurile voastre creatiile, bineinteles.

      Ștergere
    3. ok deci ma inscriu acum !!!

      Ștergere
  5. Bună! Doresc și eu să mă înscriu la schimbul de felicitări. Creația mea e gata deja, o să vă trimit cât de curând poza pe mail. Vă pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun venit Crissy:D ! Ma bucur ca ni te-ai alaturat :D
      te pup
      rux

      Ștergere
    2. Buna, Crissy! Ce bucurie sa te avem alaturi!

      Ștergere
    3. Rux, Oana :-* mulțumesc! Acum sper că o să placă felicitarea vouă, dar mai ales destinatarului. La cât mai mulți participanți!

      Ștergere
  6. Abia astept data de 24 feb...iar apoi sa ma uit in posta :)O idee foarte buna :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca iti place ideea:D si noi inca de anul trecut ne gandeam cu nerabdare la a doua editie.. si la urmatoarele:)).
      :D

      Ștergere
    2. Valentina, si noi asteptam data de 24...Multumim!

      Ștergere
  7. Nu ma pricep nicicum sa realizez felicitari...Ruxi,cum pot lua imaginea de mai sus..cea cu felicitarile calatoare ca sa anunt si eu pe blog de actiunea vostra?Imi trimiti un mail cu ea daca te rog frumooooos?
    Oana am nevoie de un mail si de la tine cu adresa ta..tin minte ca ti-am promis un fluturas tatting de care sa sti ca nu am uitat deloc...Va puuup fetelor dragi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult :P Ti-am trimis:)
      Noi te asteptam daca te hotarasti sa incerci:D
      pupici

      Ștergere
    2. Ghemulet drag, te provocam sa faci o felicitare :D. Ma bucur ca nu m-ai uitat <3

      Ștergere
  8. Gata și felicitarea mea! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari Crissy si Paula.Asteptam extragerea perechilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Angi s-au ales deja de ieri:).
      Le vezi mergand din meniu pe blog (sau din arhiva postarilor pe care o gasesti tot in stanga mai jos de meniu).

      Tu daca nu ma inseala memoria faci pereche cu Crissy. Am trimis si mail (pe adresa ta de gmail)

      pup

      Ștergere