marți, 1 ianuarie 2013

2013 cu bine!!

Bine v-am gasit in 2013 !!! Luna ianuarie luam o mica vacanta de la provocarea lunara - dar puteti participa la celelalte si sa inscrieti lucrari in rubrica Ati pierdut o provocare:).
Cadoul nostru pentru voi la inceput de an este un calendar special lucrat pentru voi (1024x768) pe care il puteti instala ca wallpaper la calculator/laptop sau, de ce nu, imprima:D. Am folosit lucrarile situate pe primul loc in clasamentul temelor din 2012. 
In luna ianuarie avem foarte foarte mult de lucru - dar speram sa reusim sa ne si odihnim putin ca sa incepem in februarie in forta cel de-al doilea an de Provocari Verzi.
Puteti descarca calendarul dand click pe urmatorul link (care se va deschide intr-o fereastra noua): Calendar 2013.

La multi ani, cu sanatate si bucurii!!
cu drag
Zanele Carpace

9 comentarii:

  1. Si uite asa una din creatiile mele a ajuns cap de calendar ;)). La multi ani dragele! Si un nou an plin cu sanatate si numai bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D
      La multi ani!! iti multumim mult pentru urari:)! Sa fie !! Si noi iti dorim tot binele, si de ce nu, sa ne intalnim si in calendarul de la anu' !!

      Ștergere
  2. Wow, asta da cadou de an nou. O adevarata incantare si bucurie. Merita o atentie aparte din partea mea :) . Ba chiar mi ati dat o idee sa imi fac un review al lucrarilor si implinirilor din anul ce a trecut. Chiar au fost cateva. Imediat salvez calendarul si il asez la loc de cinste. Mii de multumiri Zane Carpace si un an nou minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super calendar,fetelor! Si-mi place cu atat mai mult cu cat am fost si eu unul din castigatori. In luna septembrie.Bravo si multumim frumos.Mereu aveti idei geniale.Va pup cu drag pe toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Un mic dar la inceput de an:D Ne bucuram ca iti place:)!!

      Ștergere
  4. Superb calendarul, ideea grozava...

    Poate sunt un pic subiectiva ca m-am vazut la parada, dar imi place la nebunie :D

    RăspundețiȘtergere