luni, 31 decembrie 2012

Premiile temei #11 "Darul Verde"

Buna!!  Acesta este ultimul articol din acest an minunat, bogat in creatii, dar si sufleteste. Vrem sa va felicitam pe toti pentru ca impreuna am scris inca o fila in caietul de teme al provocarilor verzi. Anul acesta a insemna pentru micutul proiect prietenie, responsabilitate, creativitate, altruism, empatie si a crescut ca Fat Frumos, cat altii in zece:). Datorita voua! Multumim!!

Castigatorii premiilor oferite Paula (Felicitari Handmade) si Micaela (Clubul Fanteziei )  asa cum ati aflat deja de pe pagina provocarii, sau din galeria de creatii sunt : Gianina si Madimih. Felicitari!!!
Iata mai jos si insigna pe care o puteti afisa pe blog:


 

Pentru a copia codul selectati-l, dupa care folositi combinatia CTRL si C.
Luna aceasta am avut doua invitate speciale in juriu:  Paula si Micaela. Le multumim! Si va felicitam din suflet pe toti pentru creatiile "daruri verzi"!! Sunt minunate:)!
Dar iata si topul 3, ultimul din acest an:

Pe podium:
Locul 1: Patrick
Locul 2: Crissy86
Locul 3: Veronica si Nicoleta
Felicitari!!

Va rugam sa preluati insigna :) de mai jos.

 

Pentru a copia codul selectati-l, dupa care folositi combinatia CTRL si C.
In ianuarie.... Surpriza!! Avem vacanta:) - da, da - o luna binemeritata de vacanta in care voi puteti sa participati cu lucrari la ati pierdut o provocare, iar noi vom pregati un nou an - cu multe schimbari ... si vom incerca sa ne si odihnim putin sa prindem puteri noi!!! Va asteptam insa cu drag pe blog si ne vedem in februarie sa sarbatorim 1 an de Provocari Verzi cu cea de-a 12-a tema:D!!!
La multi ani 2013 !!!!
Cu drag,
Echipa Provocari Verzi - Oana, Ramo, Rha si Rux, Zanele Carpace:D

Un comentariu:

  1. Felicitari tuturor!
    La multi ani!
    Da,ne prinde bine o pauza,sa ne mai achitam din datorii...creative...Vacanta placuta!

    RăspundețiȘtergere