sâmbătă, 15 decembrie 2012

Expozitia de suflet: Editia a11a - "Darul Verde"

 Bun venit la cea de-a 11 expozitie de suflet! Iata mai jos, asa cum v-am obisnuit, celelalte expozitii. Unele dintr ele sunt inca active si asteapta sa le vizitati! Puteti sa va alegeti orice obiect - atata timp cat nu este precizat in dreptul lui rezervat/donat.

Expozitia de suflet: Editia a6a -"Metamorfoza incaltamintii"  Activ
Expozitia de suflet: Editia a7a -"Reciclarea hainelor" Finalizat :)
Expozitia de suflet: Editia a8a -"Refolositi cutiile"  Finalizat
Expozitia de suflet: Editia a9a -"Nunta Provocari Verzi"  Activ
Expozitia de suflet: Editia a10a -"Borcanase Dragalase"  Activ

Asa cum v-am obisnuit, nu este o obligatie ca donatia sa fie facuta catre cei despre care povestim in expozitia respectiva. Singura conditie este sa avem dovada ca banii au mers catre cineva care are mare nevoie de ei. Astazi va vom scrie despre 40 de suflete carora le putem aduce un zambet pe fetele brazdate de ani, acum, in prag de sarbatori. Am primit pe adresa de mail urmatoarele randuri:
In comuna Batar, jud. Bihor, asociatia umanitara Speranta pentru Romania sustine periodic un adapost pentru batranii strazii. Aici, sunt adusi din strada, din gari, de la gurile de canal, din parcuri, etc, batrani ai nimanui, care au nevoie de ajutorul si grija noastra. Povestile lor de viata sunt cutremuratoare, multi dintre ei fiind aruncati in strada de proprii lor copii.
Cei mai multi dintre acesti batrani nu au pe nimeni, nu au pensie si nici un fel de venit. Cautandu-i pe strada ii gasim cersind si dormind pe sub poduri, prin gari, etc. La adapostul pentru batranii strazii din comuna Batar, acesti batrani ai strazii primesc zilnic in mod gratuit: cazare, masa, adapost si ingrijire permanenta, fara a fi limitati la o anumita perioada. Aici vine oricine are nevoie de ajutor.
Acest adapost functioneaza numai prin donatii si sponsorizari in fonduri si alimente. Insa, cea mai mare problema sunt lemnele de foc. Anul trecut asociatia noastra umanitara a finantat instalarea incalzirii centrale la acest adapost pentru batranii strazii. Acum pentru ca cei 40 de batrani sa poata avea caldura in aceasta iarna avem nevoie de 5 masini de lemne pentru toata iarna.
In total costul lemnelor se ridica la 6 000 RON pentru toata iarna, sau 1 500 de euro. Este nevoie de o asemenea suma pentru ca sunt 16 calorifere si camerele sunt foarte mari. Mai joi va prezentam materialul video de anul trecut cu instalarea incalzirii centrale de la adapostul pentru batranii strazii. 
Asociatia Speranta pentru Romania face un apel la toti romanii care doresc si pot sustine acest adapost pentru batranii strazii cu fonduri pentru cumpararea lemnelor de foc. In curand va incepe frigul si inghetul si ne dorim din toata inima sa le putem asigura acestor batrani ai strazii un minim de confort termic.
Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de email: infosperanta@gmail.com, sau telefon: 0766 365 833, 0749 402 098, 0257 356 352, 0257 365 352
Asa cum v-am obisnuit, la finalizarea acestui proiect, Speranta pentruRomania va posta un material video cu mesajul de multumire din partea batranilor strazii adapostiti in camin, din partea administratorului cat si imagini relevante cu lemnele cumparate.
Pentru cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa folositi modalitatile prezentate mai jos:
1. Online, direct cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. In conturile bancare deschise la Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania de mai jos:
-IN LEI contul  RO 39 RZBR 0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank
-IN EURO contul RO 24 RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU
Echipa Speranta pentru Romania - www.sperantapentruromania.ro -
Expozitia (apasati pe more/ aflati mai multe pentru a o vedea):

Pret de pornire 15 ron (felicitare oferita de magazin)

Pret de pornire 15 ron


Daca va place ceva din expozitia noastra va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail - .
Noi vom rezerva obiectul respectiv si, dupa ce ne veti trimite confirmarea donatiei, veti primi obiectul/obiectele dorite. Pretul trecut in dreptul obiectelor este pretul de pornire, daca doriti puteti dona si mai mult, dar avand in vedere faptul ca toti bani se vor duce catre cineva care are nevoie, acel pret de pornire este valoarea minima acceptata. Nu uitati ca puteti sa va alegeti si din celelalte expozitii un dar! Pentru ca toate donatiile sunt de fapt daruri, menite sa va aminteasca de un gest minunat, pe care l-ati facut!
Va multumim ca ne ajutati sa ajutam impreuna!! Si nu ne suparam daca faceti cunoscute expozitiile noastre.
Pentru alte informatii, nelamuriri, scrieti pe adresa de e-mail 

2 comentarii:

  1. Offtopic: Am nominalizat Provocarile Verzi la ”Blog of the Year 2012”. Felicitari pentru tot ceea ce ați realizat în acest an!
    http://copilulinoras.wordpress.com/2012/12/21/stelute/

    RăspundețiȘtergere