luni, 24 iulie 2023

Galeria de creatii: Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul al doilea : Iulie - Unde ne poarta povestea?

Buna! 

Cel de-al doilea episod al misiunii de salvare a cartilor (intrepinsa de mesagerii nostrii) a avut un nume predestinat: Unde ne poarta povestea?

Mai prin padure, mai prin apa... ca vara, nu? :) Ma bucur ca am ales pentru cele trei luni de vara aceste misiuni, cat si faptul ca, fiind mult  mai lejere cerintele, ne putem prezenta cu si bucura de... macar una- doua mici prouecte. Oricum, nu uitati ca le puteti recupera, daca va doriti si.. acum nu aveti timp.

Va invitam sa admiram impreuna lucrarile voastre pe tema Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul al doilea : Iulie - Unde ne poarta povestea? in ordinea inscrieriilor  in tabel:

Dreamland - Pompilia : Calutul de mare


(Mentiune! Am ales sa public acest articol inaintea incheierii inscrierilor, asa ca voi actualiza pe parcurs galeria)

Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema  Galeria de creatii: Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul al doilea : Iulie - Unde ne poarta povestea?.  Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie!


Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Lucrari inscrise dupa incheierea termenului de 30 iunie 2023 (23:55):

- in curand....

  


4 comentarii:

  1. Draga Rux, io cand mai scriu pe ici-colo ca-s grea de cap in anumite imprejurari nu exagerez. 😃
    Deci! Jocul lunii iulie este (tot) in stilul jocului unde am venit cu melcii? Adica... Iau (salvez) o carte, pe care o prezint (o prezinta mesagera) si apoi confectionez scene si/ sau personaje?! Noh... Cred ca am mai intrebat pe undeva... 😊 Poate voi mai avea parte de o noapte alba in care sa nu am mare lucru de facut si... cine stie?! Poate reusesc ceva pana la sfarsitul lunii sau chiar un pic mai tarziu.
    Multumesc!
    Pupici! 💗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da tot in stilul acela, dar mai lejer, ca de vara - adica proiecte cat sa nu ne iesim din maca, ai vazut ca si eu si Pompilia am si combinat cu transformarile :). Poti daca vrei sa faci tot in legatura cu cealalta carte, cu melcii, sau sa alegi o alta - idee e sa aiba legatura cu o carte (sau revista, almanah, culegere etc). Si in august tot misiune legata de carte este - temele sunt orientativ puse, ca sa zic asa - am incercat eu sa dau un curs povestii de vara :)
      Pupic!!!

      Ștergere
    2. Oh! In primul rand: La multi ani pentru Mami a ta! ❤ Stiu ca am zis inainte si... puf! acum zic mai tarziu! Si n-am uitat o clipa, dar ce-oi fi facut?! Sanatate multa, multa! Si bucurii!

      Multumesc pentru indicatii. In cartea unde e povestea cu melci mai sunt doua cu printi si printese si... nu prea sunt pe gustul meu. 😊 Mai am carti cu povesti (nemuritoare)... Poate gasesc ceva acolo, ceva simplu. M-am gandit sa combin jocurile, dar nu prea stiu cum - pare ca nu prea mai stiu nimic despre joaca, jocuri, jucarii. 😊 Sper sa-mi treaca.
      Pupici cu drag! 💗

      Ștergere
    3. Iti multumim mult :*!! Si eu patesc la fel in ultima vreme. parca e un facut :))). Uneori si mai rau - ca zic de atatea ori in mintea mea... ca apoi am senzatia ca am zis si in realitate, mai ales daca am vreo zi din aia in care cineva vrea ba aia ba aia.. ba ailalata in acelasi timp :))).

      Stiu cum este sa stii. Desi par usurele proiectele mele din luna acesta, pana sa ajung sa le fac a durat ceva vreme.. O fi si caldura si oboseala.. si mai e si faptul ca atunci cand faci o pauza mai mare, parca iesi din ritm cumva. Sau te deconectezi. Tare neplacut e cand se intampla... si ceea ce se intampla in jurul nostru, parca e menit sa ne tot deconecteze :))
      Te pup si tin pumnii sa reusesti sa te joci, imi e dor de povestile tale si jocul tau frumos si... cred ca si tie.
      Pupic

      Ștergere