marți, 20 iunie 2023

Galeria de creatii: Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul Intai : Iunie - A venit vacanta?

Buna! 

Articolul acesta il „programasem” pentru 15 iunie ... si am uitat efectiv sa il public :))). Am uitat sa csriu si text pentru el, noroc ca nu am uitat sa adaug imaginile cu creatii, pe masura ce au fost inscrise in tabel. Asta face vacanta din noi ? :)))) Nu ca as fi in vacanta - dar mi-ar placea. Fara termene limita si fara o gramada de lucruri care sa te deturneze si indeparteze de activitatile creative, atat de dragi.

Dar poate ca v-ar placea mai degraba sa admirati lucrarile inscrise pentru prima misiune, nu-i asa? Foarte bine, nu va mai retin decat pentru a va reaminti ca inca va puteti inscrie creatiile, pana la sfarsitul lunii, urmad link-ul de mai jos. Iar daca ati pierdut vreo provocare din primavara aceasta (sau ati realizat intre timp si alte lucrari pe temele respective), am deschis un tabel pe pagina A.P.O.P. - Ati pierdut o provocare - unde veti gasi incepand de luna viitoare, un tabel si pentru Misiunile de vara ratate, sau... la care vreti sa inscrieti lucrari in plus, de ce nu :D.

Va invitam sa admiram impreuna lucrarile voastre pe tema -Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul Intai : Iunie - A venit vacanta? in ordinea inscrieriilor  in tabel:

Dreamland - Pompilia: Salvam carti - iunie - semn de carte 

Dreamland -Pompilia: Salvam carti - Dora-Minodora 



(Mentiune! Am ales sa public acest articol inaintea incheierii inscrierilor, asa ca voi actualiza pe parcurs galeria)

Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema  Galeria de creatii: Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul Intai : Iunie - A venit vacanta?.  Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie!


Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Lucrari inscrise dupa incheierea termenului de 30 iunie 2023 (23:55):

- in curand....

  

0 comments:

Trimiteți un comentariu