luni, 21 octombrie 2019

Galeria de creatii: #07 "Mobilier: sala de clasa / camera de studiu / atelier de creatie"

Buna si bine v-am regasit la galeria de creatii dedicata celei de-a saptea teme a provocarii:
Salvam Papusi // Save the Dolls #07 "Mobilier: sala de clasa / camera de studiu / atelier de creatie"!

Prin aceasta tema ne-am gandit sa va provocam sa realizati mobilier pentru papusi. Initial era vorba despre o tema mai mare pe care am impartit-o in trei si, pentru o mai mare libertate de alegere si, de ce nu, si varietate, am ales ca aceasta (mijlocia) sa aiba trei variante. 
Mobilierul pentru sala de clasa va provoca sa va ganditi ce v-ati fi placut sa fie in clasa in care ati invatat, sau sa reproduceti ca va placea, sau sa creati voi mobilier tinand cont ca acesta urma sa fie integrat intr-o diorama (la tema a opta) tematica. 
Pe de alta parte, o camera de studiu presupune mobilier personalizat si deschide si mai multe posibilitati (nu ca nu ati putea sa va imaginati si o scoala altfel cu mobilier personalizat pentru fiecare elev - cum ar fi :P).
In cele din urma, atelierul de creatie deschide noi perspective si obiecte de mobilier cu specific pot aparea in peisaj.
Recrend mobilier la o astfel de scara, am putut descoperi iar cum ceea ce este denumit generic "gunoi" (cutii, capace, resturi de material etc) se pot transforma in obiecte deosebite ce pot aduce atat celor mici cat si celor mari un ragaz de bucurie. 
Nu uitati sa va jucati, la orice varsta :).

Lucrarile sunt prezentate in ordinea in care le-am primit. Ne-am bucurat sa descoperim mobilierul pe care l-ati creat si speram ca si pentru voi a fost o experienta frumoasa! Iata asadar, mobilier in miniatura:

Catinca
-mobilier camera de studiu-

Pompilia
-mobilier camera de studiu-
Diana
- mobilier atelier de creatie -

Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema #07 Mobilier: sala de clasa / camera de studiu / atelier de creatie. Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie.

Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Update: alte creatii in tema - actualizat periodic .... in curand.

2 comentarii:

  1. Frumos, simplu si concis in primele doua poze. :)
    Spor la ce ai de facut! Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spor sa fie pentru noi toti :P.
      <3
      ps: pictorita ta este boema si i-ai imprimat fix starea de spirit adecvata <3

      Ștergere