luni, 28 octombrie 2019

Galeria de creatii: #08 "Diorama Becoming Aware - Fa mesajele Verzi cunoscute!"

Buna si bine v-am regasit la galeria de creatii dedicata celei de-a opta teme a provocarii:
Salvam Papusi // Save the Dolls #08 Diorama Becoming Aware - Fa mesajele Verzi cunoscute!

Prin aceasta tema am vrut sa atragem atentia asupra materialelor din sfera "ambalaje" - foarte utile in crearea unui decor gen diorama si foarte usor aruncate... aiurea, in general. Desigur nu trebuie sa ignoram bucatile de material ramase de la diferite proiecte (si aici, la material intra inclusiv bucati de parchet laminat, mocheta, tapet etc). 
Dioramele implica ingeniozitate, creativitate, implicare - sunt un fel de punere in scena a vietii de zi cu zi, si nu numai. De la conceperea unui plan (aparent simplu: doi pereti, podea si papusa) pana la punerea in practica, este o calatorie din care avem de invatat (printre altele si rabdarea).
Subiectul in jurul caruia s-a invartit aceasta tema a fost unul ofertant- sa facem cunosute mesajele verzi. Si aici a fost libertate de alegere -si am vazut mult, mult suflet!

Desi aparent simpla, tema aceasta a fost foarte complexa si interesanta! :) 

Lucrarile sunt prezentate in ordinea in care le-am primit. Ne-am bucurat sa descoperim mesajele voastre, promovate prin intermediul papusilor salvate! Iata asadar, dioramele:

Catinca
Mesaj " Before speaking to angels and ods, people should spea to each other."
Pompilia
Mesaj "Make it happen TODAY"
Diana
Mesaj "Vanatoarea doar ca joc, Va va fi ac de cojoc!"


Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema #08 "Diorama Becoming Aware - Fa mesajele Verzi cunoscute!. Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie.

Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Update: alte creatii in tema - actualizat periodic .... in curand.

0 comments:

Trimiteți un comentariu