vineri, 1 decembrie 2017

Tema #60 " Tricotin - Decoratiuni de Pom "

Bine v-am regasit in ultima luna din an!!! A venit iarna si se apropie Sarbatorile. Zana Verde Fluturas si Steluta se pregatesc de zor sa isi impodobeasca frumosul camin. Au si pentru voi o tema foarte frumoasa si muuuuuuuulte premii!!!

Actualizare!!! Important - va puteti inscrie pana pe 25 decembrie (23:55) trimitand pe adresa de mail LINK-ul catre articol, sau lucrarea participanta. Abonamentul nostru Inlinkz a expirat si nu mai merge sa inscriem direct, vom incerca sa inscriem din cont noi, fiecare link in parte. Va multumim pentru intelegere si va dorim spor la creat!! 


"Zana Verde Fluturas și Steluța au facut deja curat luuuna. Acum doar ce intretin curatenia si ... se rasfata lucrand. Le place tare, tare mult sa lucreze. Si sa citeasca.
Zana a primit in dar o morisca tricotin, iar Steluta are un suport artizanal pe care lucreaza. Au tot salbat fire si acum fac snururi din care creaza tot felul de decoratiuni. Li se par atat de dragalase!
Acum este randul vostru sa reciclati creativ.
Un tricotin se improvizeaza relativ usor (daca nu aveti) dintr-un dop de pluta si cateva cuie. In plus, datorita Micaelei, avem si noi unul nou nout pe care il oferim ca premiu.
Spor la creat!!

💫💫💫💫💫💫
PS: Dragi prieteni, stim ca in vara aceasta am disparut destul de brusc - s-au intamplat multe. Blogul nostru drag este inca in reparatii si speram sa recuperam cat mai curand toate imaginile pierdute. Acesta este si unul dintre motivele pentru care am intarziat si cu trimiterea premiilor, pentru a evita incurcaturile. Suntem insa pe punctul de a rezolva acest inconvenient si se poate vedea deja pe blog ca am avansat cu "reparatiile".
Va multumim mult pentru rabdare si intelegere, speram ca si voua v-a fost dor de noi (noua ne-ati lipsit foarte mult).
"
Lucrarile noastre pe tema " Tricotin - Decoratiuni de Pom  ":
Viziteaza blogul Copilarim

Viziteaza blogul Copilarim


Premii:
Luna aceasta premiile sunt oferite de catre Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ), Micaela G. (Clubul Fanteziei) si Maria ( Matrioshka Handmade). Vor fi expediate de catre  Oana (DulceaMeaCasa) si Rux (Copilarim).

Primul premiu va fi oferit in urma jurizarii, al doilea prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz.
1.  Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):
 
O revista - Casa mia decembrie 2007. Premiul este oferit de Adriana - Arta si Creativitate. Acest premiu care va fi expediat de catre Oana (DulceaMeaCasa).
2. Premiul oferit de Maria ( Matrioshka Handmade) si Micaela G. (Clubul Fanteziei):


Maria a pregatit o pereche de cercei din lemn, pirogravati - perfecti pentru iarna. Micaeala s-a gandit ca un kit tricotin ar fi perfect pentru tema noastra. Acest premiu va fi expediat de catre Rux (Copilarim) si va fi insotit de un orar / organizator Provocari Verzi si un set format din cinci semne de carte Copilarim din partea lui Rux
 Va multumim mult pentru sustinere :) !!!

Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #60 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  " Tricotin - Decoratiuni de Pom".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. Pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!
0 comments:

Trimiteți un comentariu