duminică, 31 decembrie 2017

CalenDAR 2018 si cateva ganduri

Dragi prieteni,
šŸ’š Maine anul se-nnoieste! Va dorim sa fiti sanatosi, sa va puteti bucura de un an nou plini de viata, inspiratie si bunatate. Sa fiti inconjurat de oameni dragi si frumosi. Sa fie pace, sa fie mancare, apa, aer (curate si sanatoase). Par lucruri banale, dar de fapt sunt esentialul. 
Noi ne dorim responsabilitate si ... respect. Pentru noi si pentru casa noastra comuna - PAMANTUL.

šŸ’š Pentru a putea recupera articolele si imaginile cu probleme cauzate de schimbarea politicii de folosire a platformei unde incarcam fotografiile, va fi nevoie sa luam o pauza. Nu vom lipsi absolut deloc - eu voi lucra de aici din spatele ecranului pentru a repune Provocari Verzi pe picioare. Vor fi publicate articole, reorganizat continutul deja existent, vom pregati terenul pentru o noua aventura.
Va puteti alatura temelor mai vechi intrand pe pagina Ati Pierdut o Provocare? Abonamentul nostru inlinz este momentan expirat,  de aceea va rugam sa ne trimiteti pe adresa de mail lucrarile voastre (link catre articol daca aveti blog). Le vom adauga noi in galeriile de creatii. Speram pana in martie sa gasim o solutie si pentru aceasta problema - inca un proiect la care vom lucra in aceste doua luni. De asemenea se pare ca anul ce vine ne mai pregateste o "surpriza" si voi fi nevoita sa platesc alte taxe pentru numele domeniului - care era luat "pe viata pana la noi hotarari" hahahaha. :) Viata fu de doar 5 ani. Pentru inca zece ... va trebui sa gasesc iar o solutie de finantare.

šŸ’š Tot in perioada imediat urmatoare vor pleca spre voi si premiile pe care urmeaza sa le expedieze Oana. Eu am trimis tot - mai putin luna decembrie, care abia se termina si la care ma vad nevoita sa aman pana voi rezolva cu inlinkz-ul problema abonamentului, din simplu motiv ca nu se poate face extragerea (multumesc mult celor doua participante pentru intelegere si pasuire šŸ’š).

šŸ’š De aceea, as vrea sa va reamintesc ca exista o subrica Susutine Provocari Verzi. In aceasta rubrica am prezentat cum ne puteti sustine. Momentan sunt disponibile doua papusele amigurumi  Zana Verde Fluturas (cea mini si cea mare) si un (sau doua, trebuie sa verific) set de ciupercute realizate manual din pluta.

šŸ’š Calendarul 2018 il puteti descarca de aici. 
La multi ani!!!! Sa ne revedem sanatosi! Va multumim ca faceti parte din mica familie a provocarilor verzi, ca ne urmariti si sustineti, ca ne ajutati sa aducem la alt nivel principiul 3R si 1O, ca ne sunteti prieteni !!

Cu drag,
Oana, Rha, Rux alaturi de Zana Verde Fluturas si Steluta ei!


0 comments:

Trimiteți un comentariu