miercuri, 1 martie 2017

Tema # 53 " Martisor Quilling"

Buna!!
Bun Venit Primavara!! Va dorim un Martie - Martisor minunat! :) Cu sanatate, inspiratie si veselie si multa, multa bucurie. Pe noi ne asteapta o noua provocare - tema cu numarul 53. Sunteti pregatiti sa descoperim ce mai face Zana Verde Fluturas? 😊


"Inca de cand primii ghiocei isi faceau simtita prezenta de sub ultimele petice de zapada care se topeau in fata casutei lor, Zana Verde Fluturas si Steluta se gandeau cum sa sarbatoreasca venirea primaverii. Asezate pe covorasele lor tesute, cautau prin carti si prin insemnari inspiratie si idei pentru a realiza primele lor martisoare.
Steluta era nerabdatoare si, din greseala, a lovit tocatorul de hartie care, activandu-se, a franjurat cu entuziasm o intreaga coala de hartie ce astepta cuminte sa fie reciclata.
Zana Verde Fluturas a adunat fasiile de pe jos si... a hotarat: ' Draga Steluta, anul acesta facem Martisoare Quilling
.Materie prima se gaseste din plin, creion linie si foarfeca deasemenea - iar primavara ce ne inconjoara sa ne fie inspiratie."
 
Lucrarile noastre pe tema " Martisor Quilling ":


Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Oana (DulceaMeaCasa) si de catre Micaela G. (Clubul Fanteziei) in colaborare cu Rux. 
Premiile vor fi expediate de catre Oana (DulceaMeaCasa) si Rux (Copilarim).
Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, iar cel de-al doilea, in urma jurizarii.

1. Un martisor (un mac din gradina, creat cu mare drag) handmade realizat de Oana (DulceaMeaCasa):


 2. Un set creativ format din: o stampila cu inimioara (tus rosu), 6 nasturei colorati (o pasare, un catelus, o inima, un nasturel rotund si 2 floricele) si doua cupoane de material imprimat. Acesta este oferit de Micaela G. (Clubul Fanteziei) si va fi insotit de un orar / organizator Provocari Verzi si un semn de carte Copilarim din partea lui Rux.
 
Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #53 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Martisor Quilling".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!




6 comentarii:

  1. Avem fasii ramase de la covorase :) ne apucam cu drag si spor de frumosul Martisor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Asa este, voi ati tesut si cu hartie ;)))). Abia asteptam sa vedem cu veti "invartii" in atelier ;)).

      Ștergere
  2. uh! Nu am Încercat niciodată quilling-ul. Cred că ar fi cazul să Îl testez :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tare! Broscuta a ales un martisor broscuta :D

    RăspundețiȘtergere