marți, 21 martie 2017

Felicitari Calatoare XVI " Paste Fericit "

Buna!!
Bine v-am regasit la cea de-a doua editie a felicitarilor calatoare din acest an!  😍 In curand vom sarbatori Pastele. Provocarea acestei editii este sa realizam o felicitare pe aceasta tema (puteti alege fie o tema religioasa, fie puteti folosi personaje indragite: iepurasul, pui de gaina, mielut etc.).Iata si cerintele:
1. Tema acestei editii este "Paste Fericit". Felicitarea va avea ca tema generala "Sarbatoarea Pascala". Va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de inca o editie a felicitarilor calatoare.
2. Pentru a va inscrie pur si simplu completati formularul de mai jos (cu numele, blogul* daca aveti si adresa de mail). La momentul inscrierii nu este nevoie sa fie gata felicitarea. Ea poate fi trimisa ulterior (vezi punctul 3).
*Daca nu aveti blog atunci puteti adauga adresa proiectului vostru de pe facebook, sau link catre acest articol.
3. Trimiteti, pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze) o poza** cu felicitarea voastra pana pe 09 aprilie la ora 23:55 - cand se incheie inscrierile.

**Optional: Cand ne trimiteti poza puteti sa ne lasati si adresa la care urmeaza sa primiti voi felicitarea de la perechea voastra  - in cazul in care vreti sa se desfasoare mai repede ulterior procesul trimiterii.

Premii:

Pe 10 aprilie, cand vom anunta perechile si vom publica galeria cu felicitari, vom afla si cine sunt cei trei castigatori ai celor trei premii oferite:
Premiul 1: O stampila digitala creata dupa desenul realizat special de Oana (DulceaMeaCasa) si 15 stelute verzi.Premiile 2 si 3: Cate 10 stelute verzi.

Broscuta Inlinkz va alege automat cei trei participanti care urmeaza sa primeasca premiile si ordinea 1-2-3 va corespunde premiilor stampile-stelute-stelute.
Felicitarile noastre:
in curand

0 comments:

Trimiteți un comentariu