duminică, 31 iulie 2016

Premiile temei #45 "Cosulet"

Buna :)!
Parca timpul se scurge prea repede (desi in zilele caniculare ni se pare ca ne topim si parca ne-am dori sa ne odihnim la aer curat, sa vedem locuri frumoase, sa ne bucuram de soarele dimineatii... cred ca multi dintre voi se pot bucura de aceste lucruri simple, sa aveti vacante minunate si sa strangeti in suflet amintiri frumoase!!). Mai avem doar o luna de vara din acest an .... Oare unde ne vor mai purta pasii in calatoria noastra?

Premiile din aceasta luna sunt oferite de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) - premiu care va fi expediat de catre Oana (DulceaMeaCasa) si de Oana (DulceaMeaCasa) - o stampila digitala. Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii.
1. Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):



Un set format din  doua hartii pentru decoupage (cele din imagine). Premiul este oferit de Adriana - Arta si Creativitate. Acest premiu care va fi expediat de catre Oana (DulceaMeaCasa).


Felicitari :)!!

2. Premiul oferit de Oana (DulceaMeaCasa) - o stampila digitala.



In urma jurizarii iata cum arata podiumul:


Top 3:
1. Octavia
2. Dreamland
3. Ruxandra (5 ani) - Cosuletul ghiveci

Felicitari!! Va rugam sa preluati insigna :) de mai jos.
 
 

Felicitari Octavia ! Premiul oferit de Oana va pleca catre tine!

Pentru ca ne-au placut enorm cosuletele realizate de micutii nostri prieteni am vrea sa le oferim si lor ca premiu special fluturasul stampila - suntem sigure ca vor crea proiecte minunate folosindu-l!! :)
 

II rugam pe castigatori sa ne contacteze pe mail pentru mai multe detalii ( provocariverzi[@]gmail[.]com ).

Ne vedem... maine :)!!

Un comentariu: