marți, 1 decembrie 2015

Tema #38 "Bradul Verde"

Buna!!
Bine v-am regasit la cea de-a douasprezecea provocare a acestui an. Ne-am organizat, am creat o mascota care sa ne reprezinte pe noi, sau proiectul nostru, am decorat spatiul de lucru si am creat pusculita care sa ne sustina proiectul. "In gradina!" am creat un mic spatiu verde care sa ne aduca bucurie si sa ne incarce bateriile cu energie pozitiva. In prima luna de vara am desenat, redevenind copii. Ne-am bucurat de luna iulie, a lui cuptor, adapostiti de arsita de palarii de soare, iar pe cele vechi le-am refolosit creativ. In august ne-am pregatit pentru a intampina un nou anotimp, cu sortulete vesele si numai bune sa ne insoteasca in proiectele viitoare, in gospodarie, sau, de ce nu.. la scoala.
In prima luna din toamna am creat rame rame sau albume foto in care sa pastram amintiri dragi :). In octombrie ne-am rasfatat cu perne care sa ne infrumuseteze locul de lucru si sa ne incalzeasca la propriu si / sau la figurat, iar in noiembrie am "scris" o alt fel de pagina de jurnal - Art Journal.
Decembrie ne aduce in dar ultima tema din acest an:


"Se apropie cu pasi repezi Craciunul!!! 
Deja s-au facut pregatiri si se simte atmosfera de sarbatoare in jurul nostru. Anul acesta ne-am propus sa cream .... un BRAD verde. Mare, mic - cum vreti voi :D.
Abia asteptam sa vedem ce idei veti pune in practica !! 
Pe locuri, fiti gata, start!!!!
Rux"
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata lucrari pe tema "Bradul Verde"


Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim
Viziteaza-ne blogul :) - Copilarim


 
Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Dana (Stele pe perete) si Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) - premiu care va fi expediat de catre Oana (DulceaMeaCasa) . Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii. Mult bafta!
1. Premiul oferit de Dana (Stele pe perete):

Kit cu fulgi de zapada:

-baza de felicitare din carton
-1 panou pentru felicitare din carton colorat cu cerneluri distress
-20 de fulgi decupati
-5 embellishment: 3 blank si 2 cu mesaj "let it snow"
-20 de pernute dublu-adezive
-plic
Materialele incluse pot fi utilizate pentru mai mult de o felicitare sau pentru orice proiect scrap-art.

2. Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate )



O revista in limba italiana cu multe proiecte handmade, oferita de Adriana: Abellirre Casa.
Acest premiu care va fi expediat de catre Oana (DulceaMeaCasa).

Va multumim mult pentru sustinere :) !!!
Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #38 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Bradul Verde".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!

2 comentarii: