vineri, 25 decembrie 2015

Craciun Fericit!!

Craciun Fericit!!!!
Anul acesta am creat o poveste minunata pe Provocari Verzi - povestea coltisorului creativ! Ne-am gandit sa ne cream un spatiu special (oricat de mic ar fi), sa il organizam, sa il decoram, sa il "populam". In curand vom vedea si .. cum a aratat acest an in imagini :D.

Mai sunt doart cateva zile si vom incepe o noua aventura!! Una absolut fantastica! Plecam in cautarea Zanei Fluturas Verde!!  Avem nevoie de indicii, de o intreaga tolba de praf magic si multa creativitate!

Pana pe 31-12-2015 (11:55) trebuie sa intocmim harta calatoriei noastre pentru anul care vine! Si nu oricum! In tabelul de mai jos va asteptam sa inscrieti cel mult 6 propuneri fiecare la care puteti adauga si o mica imagine pe care o considerati voi a fi reprezentativa. 

O vom ruga pe Broscuta sa aleaga primele 6 teme si vom porni de pe 1 ianuarie intr-o aventura la finalul careia o vom cunoaste in sfarsit pe Zana Fluturas Verde!!

update 01.01.2016 Va multumim mult pentru participare! Broscuta  a ales ordinea primelor 6 teme. Pentru ca vrem sa pastram suspansul vom autoriza publicarea acestora pe blog odata cu tema 44. :)





4 comentarii: