joi, 4 iunie 2015

Felicitari Calatoare VIII "Vacanta Mare"

Buuuuuna!
Cum era... "sa vina Vacanta, cu trenul din Franta!". Oare de ce tocmai din Franta? Hmmm Voi de unde ati vrea sa vina... si cu ce sa calatoreasca?:P

Iata si cerintele:
1. Tema este "Vacanta Mare". Felicitarea va avea ca tema generala vacanta mare. Fie ca este vorba despre "pregatiri de vacanta" sau / si "salutari din vacanta" sau pur si simplu va lasati imaginatia sa zburde si raspundeti la intrebarea lansata la inceputul articolului (de unde ati vrea sa vina vacanta si cu ce sa calatoreasca ) - va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de inca o editie a felicitarilor calatoare.
2. Pentru a va inscrie pur si simplu completati formularul de mai jos (cu numele, blogul daca aveti si adresa de mail).
3. Trimiteti pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze) o poza* cu felicitarea voastra pana pe 23 iunie la ora 23:55 - cand se incheie inscrierile.

*Optional: Cand ne trimiteti poza puteti sa ne lasati si adresa la care urmeaza sa primiti voi felicitarea de la perechea voastra  - in cazul in care vreti sa se desfasoare mai repede ulterior procesul trimiterii.


Premii:Pe 25 iunie, cand vom anunta perechile si vom publica galeria cu felicitari, vom afla si cine sunt cei trei castigatori ai celor trei premii oferite: 1 set format din 4 stampile digitale realizate de Oana - DulceaMeaCasa si 2 premii a cate 15 stelute Provocari Verzi.
Broscuta Inlinkz va alege automat cei trei participanti care urmeaza sa primeasca premiile si ordinea 1-2-3 va corespunde premiilor stampile-stelute-stelute.

Felicitarile noastre:
0 comments:

Trimiteți un comentariu