sâmbătă, 26 octombrie 2013

Galeria de creatii "Chei"

Buna:)!
Am mai scris impreuna un capitol din povestea Provocarilor Verzi. Tema de luna aceasta mi-a placut foarte mult! Cand Oana a propus sa realizam ceva din chei aveam desigur o multime de idei. Pana la urma am creat Cutiuta magica de bijuterii pe care am daruit-o cu drag Bunicutei mele de ziua ei. Rha mi-a donat cheita micuta - care este un fel de breloc, iar pe cea mare o am de la Tati. Amandoua au deci mare incarcatura emotionala.
Am fost bucuroase sa va admiram creatiile!! Este de fiecare data emotionanta asteptarea lucrarilor si descoperirea fiecareia dintre ele :D. Dar sa nu va mai tin in suspans! Iata castigatorul ales de broscuta Inlinkz:

Felicitari Simo pentru premiul castigat: 15 stelute  si un Kit creativ oferit de Dana Nicolae (Stele pe perete)! Multumim Dana!!
Simo te rugam sa ne contactezi pe mail pentru detalii:)!

Si iata creatiile voastre, pentru care va felicitam:


Paula si simo

Incepand de astazi, puteti adauga creatii noi pe aceasta tema in Rubrica la categoria Chei :). Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!
Maine aflam castigatorul celei de-a noua teme de la ati pierdut o provocare care s-a incheiat ieri: APOP #9.:P Si bineinteles, vedem cum mai arata clasamentul stelutelor. Iar la sfarsitul lunii aflam clasamentul si celalalt castigator! :)


 Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.
  Suzana 

4 comentarii: