marți, 1 octombrie 2013

Tema #20 "Chei"

"Hei.. hei... suflet fara chei" - asa suna o piesa cantata de Ducu Bertzi.:)
Am intrat in cea de-a a doua luna de toamna - cum zboara timpul si cum ploua afara... si brrrr ce frig este!!! Provocarea de luna aceasta mi-a placut tare mult. Uitandu-ma la cheia pe care am fotografiat-o pentru poza inspirationala... ma gandeam "vai ce bine ar sta ea in cateva proiecte" - dar nu, doamna Cheia are pozitia ei precisa la comoda:). Insa trebuie sa recunosc ca e tare frumoasa.
Tema de luna aceasta a venit din partea Oanei - iata despre ce este vorba:


"Chei - creatii 3R si 1O "
Oana 
 

Luna aceasta premiul pentru creatia care se va situa pe primul loc este oferit de Copilarim - un avatar personalizat . Premiul inlinkz va consta in 15 stelute  si un Kit creativ oferit de Dana Nicolae (Stele pe perete).Multumim!! Va dorim sa creati frumos si sa va bucurati de premii!
 
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata creatii pe tema chei:

Viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa

Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim 

Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • tema #20 va provoaca sa realizati o creatie pe tema "chei", respectand principiul 3R si 1O.
  • pentru a participa realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • concursul se desfasoara in perioada 1-25 (23:59) a fiecarei luni. Pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii.
  • pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!

12 comentarii: