joi, 1 august 2013

Tema #18 "Umbrelute de.... soare"

Ultima luna din vara - august!!! Soare, soare... si multa caldura:). Clar avem nevoie de o umbreluta de soare!! Ce ar fi sa ne confectionam chiar noi una?:P

"Planul meu initial: transformarea unei umbrele obisnuite, avariate grav de... nici eu nu stiu exact cine... hehe, intr-o umbreluta de soare, cu danteluta! 
Pentru ca dantela pe care voiam sa o folosesc s-a facut exact acum "nevazuta" am apelat la planul de rezerva (:D) - umbreluta pentru... o surpriza pe care o pregatesc surioarei mele [shhhhhhh]. Nu va dau foarte multe detalii despre cum am realizat-o pentru ca sunt foarte curioasa sa vad ce veti mesteri, dar va pot spune ca e 100% 3R plus 1O. Nu am cumparat nimic special pentru ea... doar ce am avut la indemana - o adevarata provocare:D. Dar, daca sunteti curiosi, promit sa povestesc despre ea pe 26 august, cand vom admira impreuna creatiile voastre!
Va doresc spor, inspiratie si abia astept sa vad pentru cine veti crea umbreluta de soare.. si sub ce forma :). "
Rux
 
Luna aceasta premiile sunt oferite de Alexander handmade (broscuta Inlinkz va alege castigatorul) si  DulceaMeaCasa (un premiu pentru castigatorul ales in urma jurizarii).
Va dorim sa creati frumos si sa va bucurati de premii!
 
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata creatii pe tema umbrelute de soare:


Viziteaza blogul lui Oanei - DulceaMeaCasa
Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim



Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • tema #17 va provoaca sa realizati o creatie pe tema "umbrelute de soare", respectand principiul 3R si 1O.
  • pentru a participa realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • concursul se desfasoara in perioada 1-25 (23:59) a fiecarei luni. Pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii.
  • pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!


6 comentarii:

  1. Te invit la un mic concurs pe blogul meu :)
    http://literestacojii.wordpress.com/2013/08/17/mic-concurs/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumim! Am vazut cam tarziu comentariul tau - intrase la spam:(. Oricum pentru perioada imediat urmatoare nu vom mai putea onora niciun fel de concurs, in afara de cele la care suntem deja "abonate" .
      Dar te asteptam cu drag sa ni te alaturi la provocari, pe temele pe care le gasesti aproape de sufletul tau!
      cu drag
      rux

      Ștergere
  2. M-am inscris si eu pe ultima suta de metri, mi-au bazait atatea idei in cap ca m-am tot gandit la ele si nu am facut nimic pana in ultima zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da:D sa stii ca si eu am tot avut o gramada de alte planuri (intial era chiar o umbreluta mare):P. ma bucur ca ai reusit sa definitivezi proiectul:D e foarte fain!

      Ștergere
  3. Am ajuns si noi. A fost mai greu cu umbrelutele in spate, dar am reusit. Amandoua :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paula si Roxi !! Ce ma bucur:D
      Si acum citind comentariul mi-am amintit de o piesa numita Umbrela Ta:P
      Bine ati venit, la umbra!

      Ștergere