luni, 26 august 2013

Galeria de creatii "Umbrelute de soare"

Buna!!
Am mai creat impreuna o fila din povestea provocarilor verzi - multumim! Luna august a fost in sine o provocare. Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi si ati creat asa lucrari frumoase!
Desi am fost nevoita sa stau destul de mult timp departe de laptop - si implicit de micul nostru colt creativ, am urmarit cu emotie, de la umbra micutei mele umbrele [hehe] activitatea voastra. Probabil ca, daca ne-ati scris pe mail, ati primit raspunsul automat si stiti ca am abordat strategia "vacanta" - ei bine, eu cel putin am avut o vacanta de pregatiri pentru la iarna. :P - si continua... Imi cer scuze pentru ca am fost nevoita sa aman trimiterea premiilor atat! Nu vreau sa va plictisesc cu detalii, dar motivul este unul cat se poate de intemeiat.
Dar sa nu va mai tin in suspans! Broscuta inlinkz a ales deja castigatorul:



Felicitari Claudia -  un premiu de la Alexander, o felicitare tare draguta pentru tine  - te rugam sa ne scrii pe adresa de mail, pentru mai multe detalii. Vei mai primi si 15 stelute :) pe care le vom adauga in lista publicata maine, in clasamentul APOP.
Si iata creatiile voastre, pentru care va felicitam:




Incepand de astazi, puteti adauga creatii noi pe aceasta tema in Rubrica la categoria Umbrelute de soare :). Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!
Maine aflam castigatorul celei de-a saptea teme de la ati pierdut o provocare care s-a incheiat ieri: APOP #7.:P Si bineinteles, vedem cum mai arata clasamentul stelutelor. Iar la sfarsitul lunii aflam clasamentul si celalalt castigator! :)

 Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.
Suzana 

Un comentariu: