duminică, 26 mai 2013

Galeria de creatii "Sa conservam natura"

Buna!
Tema lunii mai poate fi interpretata in foarte multe feluri. Imi place foarte mult faptul ca datorita acestor provocari putem iesi putin din tipare si fiecare are mana libera la creat. Ce imi mai place la provocarile verzi este ca pot descoperi si atrage atentia asupra unor materiale pe care poate altfel le-am trece cu vederea. Sau idei pe care le putem pune singuri in practica atat de usor, activitati realizate alaturi de familie etc.
Am ales pentru imaginea reprezentativa un breloc realizat dintr-o sticluta micuta in care este o plantuta mica - in ideea ca va puteti crea mici gradini in te miri ce recipiente pe care sa vi le aranjati in camera, sau pe balcon... sau chiar in gradina [o mini gradinita]. Lucrarea mea a fost o pagina [sau poate fi chiar coperta] de jurnal / agenda. Mi-a placut atat de mult combinatia incat nu m-am putut abtine sa nu o realizez. Narcisa presata imi este extrem de draga, mi-a tinut anul acesta companie cateva zile - nu ma mai induram sa o pun la presat ... de aceea este putin mai ciufulita pentru ca incepuse sa se ofileasca.
Dar sa nu va mai tin in suspans.....
Broscuta InLinkz a ales ca premiul constand intr-un Kit felicitare de la Copilarim sa mearga la....


Felicitari Adrian! Te rugam sa ne contactezi pe adresa de mail pentru detalii.

Iata ce minunatii ati creat voi:

Angi si Ana


Incepand de astazi, puteti adauga creatii noi pe aceasta tema in Rubrica la categoria Sa conservam natura :). Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!

Maine aflam castigatorul celei de-a patra teme de la ati pierdut o provocare care s-a incheiat ieri: APOP #4.:P Si bineinteles, vedem cum mai arata clasamentul stelutelor.

Precizare: Din cauza unor probleme organizatorice, premiile din aceasta luna, oferite de Copilarim vor fi livrate prin posta dupa 20 iunie 2013. Multumim pentru intelegere :)!


Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.

5 comentarii:

  1. Si ai postat undeva lucrarea cu narcisa?sau eram eu cu capul in nori?
    Felicitari,Adrian!Felicitari tuturor!Sa aveti spor si inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari Adrian, felicitari tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si tabloul acesta il am... îl păstrez într-o foia de de album foto.
    Poate voi face o postare acum cu toate lucrările pe care le mai am!❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa sa faci o pagina (articol cu ele) - eu am pe copilarim. Le am c linkuri dar vreau sa le iau la mana sa le fac si cu poza - cred ca voi grupa pe ani (dupa data publicarii pe blog). Am si aici la portofoliu adunate :D.
      E tare placut cand te uiti pe ele. CHiar am luat la mana articolele de pe PV pentru ca la unele imi lipsesc poze (am ales sa refac proiectele acolo unde nu le am la indemana, pentru ca mai mult dura pana le gaseam ca sa le fac poze :))))).
      Pup

      Ștergere