marți, 4 septembrie 2012

Pravalia "Provocari Verzi"

Suntem fericite si entuziasmate! Am facut o mica pravalie virtuala unde vom adauga diverse creatii si de unde, cei care isi doresc le pot comanda, sau daca sunt in stoc, cumpara.  Am adaugat si in sidebar (meniul lateral) codul, asa ca o puteti vizita si de acolo.
Prin acest blog dorim sa va incurajam sa incercati sa faceti singuri anumite obiecte, sa va oferim idei, sa va provocam si ne bucuram cand, la randul vostru, oferiti idei si solutii si ne bucurati cu creatiile voastre. Pentru cei care nu au timp, dar si-ar dori un obiect lucrat cu mult drag si grija de mana, avem si o solutie, sau chiar mai multe.
Pravalia Zanelor Carpace este locul unde veti gasi asezate frumos in vitrina lucrusoare create de noi, creatii care au in componenta lor si materie prima reciclata. Informatii despre acest lucru se vor gasi in descrierea fiecarei creatii.
Pravalia are mai multe sectiuni:
1. Zanele Carpace - unde vom adauga creatiile noastre grupate in subdomenii in functie de autor (Oana, Ramo, Rha, Rux)
2. Ne plac Provocarile Verzi - unde vom realiza diverse obiecte promotionale. Daca va place proiectul nostru si vreti sa ne sustineti, aici veti gasi obiecte personalizate cu logo-ul nostru, avatarele si bineinteles, grafica. 
Pentru ca suntem abia la inceput ne-am oprit doar la aceste doua sectiuni (cu subsectiunile in functie de autor). Vom actualiza pe parcurs categoriile, asa ca fiti cu ochii pe noi:).
Speram sa va placa! Si ne dorim din suflet sa va aflam parerile - asa ca nu ezitati sa ne scrieti pe mail la adresa:!
Cu drag,
Zanele Carpace!!

Colectiile Provocari Verzi:
Furnituri:

- Colectia ALB-NEGRU (clasic...şic) -avanpremiera

2 comentarii: