luni, 15 aprilie 2024

Galeria de creatii: #07 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura VI

 Bine v-am regasit!

Asa cum v-am obisnuit, vom crea cate o galerie de creatii pentru fiecare tema, in care ne vom bucura impreuna de rezultatul muncii voastre. A saptea tema propusa in aceasta a treia editie de Salvam Papusi a fost  Sapte dintr-o lovitura VI.

Sa admiram lucrarile voastre*:

Floare de colt (2 Suzana):  Provocari Verzi (23) - Un cos cu oua 

Explorator prin viata MNiko: O floare roz - Șapte dintr-o lovitură 6/7 (SP III - 07) 

*am ales sa cream si publicam galeriile fix la 4 zile de la lansarea fiecarei teme - articolul va fi actualizat pe masura ce se vor inscrie lucrari in tabel.


Lucrari inscrise dupa incheierea termenului de 18 aprilie2024, dar pana la 30 mai (23:55):

Dreamland Pompilia: Felicitare cusuta cu palmieri 


Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat (dupa 30 mai 2024), puteti adauga creatii noi pe tema #07 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura VI . Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie, sau va puteti inscrie de la A.P.O.P. - Ati pierdut o provocare -!


Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!! 


Lucrari inscrise dupa incheierea termenului de 30 mai 2024 (23:55):


2 comentarii:

  1. Am cam pierdut firul la Provocări... 😢 Am incercat sa țin pasul, dar m-am cam încurcat în ideea temelor.
    La Transformări creative mi-a fost simplu, fiind "una sub alta" 😊 Încă sper să reușesc să realizez ceva,chiar daca înscriu postările la APOP...😊
    Spor la toate, Rux! 😘💗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca intri pe ultima tema ai in enuntul ei absolut toate temele de pana atunci. Sa te uiti. :D
      De cand am lansat runda asta de salvam papusi m-am gandit sa le trec ca sa fie una sub alta sa fie usor de gasit daca intri pe ultima sa le ai si pe cele de pana atunci. Si le ai si pe cele care urmeaza :D
      Pana pe 30 mai le poti inscrie lejer DAR - vezi si tu, scrie si acolo, eu mai scriu o data: daca sunt in intervalul de saptamana e un tabel mai sus si daca au trecut de acel inerval initial e un tabel la sfarsitul articolului si acolo treci numele si numarul provocarii. Singura diferenta este ca daca e inscrisa in decursul acelei saptamani se dubleaza intrarea si daca nu nu. Atata tot.
      Puuuup si ma bucur mult sa am vesti!

      PS APOP la astea intra dupa 30 mai :D hihi - pana atunci inscrii linisita la final de articol cu numarul temei in paranteza dupa numele tau (sau in primultabel daca mai e deschis).

      Ștergere