duminică, 7 februarie 2021

Premii Salvam Papusi // Save the Dolls #2012Reborn

Buna!

Cat pe ce sa nu reusesc sa fac articolul astazi. Adevarul este ca mi-este foarte somn, nu am dormit decat vreo doua ore azi-noapte. Dar, inainte sa ma ocup de testoase, am intrat rapid ca sa anunt premiantii din luna ianuarie. 

 

Am folosit random.org ca sa extrag castigatorul premiul alcatuit din rochita si ursulet. Abia astept sa aflam cine a castigat ca sa ma pot apuca de lucru!

Screenshot_2021-02-07 RANDOM ORG - True Random Number Service

Felicitari Pompilia ! :D

 

Deasemenea, toate celelate lucrari inscrise vor primi cate 15 stelute pentru lucrarile inscrise in luna respectiva / 5 pentru cele realizate ulterior. Va trebui sa actualizez situatia la stelute si o voi face cat pot de curand (sper pana la sfarsitul lunii februarie sau martie). Tineti-mi pumnii sa pot folosi tableta grafica in cel mai scurt timp posibil. Si sa am si timp pentru a putea pune in practica ideile care mi-au venit!

 

Situatia din 2021 la stelute este:

Pompilia: 15 x 6 lucrari inscrise = 90 stelute
Diana: 15x1 lucrare inscrisa = 15 stelute

Pe curand :)

2 comentarii:

  1. Felicitari Pompiliei!

    Si tu, dragalaso... incearca sa dormi noaptea. ❤️ Daaa, stiu, e usor de zis. De parca tu n-ai sti ca somnul de noapte e sanatos si odihnitor cu adevarat, conform "bioritmului natural". 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As dormi si acum daca s-ar putea. Era de fapt sa adorm pt ca la intelnirile pe whatsapp micul N vrea sa ne uitam si la cate o cursa - il amuza cum cad masinile in apa :))). Doar ca eu mai aveam un pic si adormeam :)).
      :*

      Ștergere