duminică, 1 martie 2020

Martisor cu bine :)

😍
Bine v-am regasit!
Va dorim o primavara minunata! Speram ca v-ati incarcat bateriile si sunteti pregatiti de noi aventuri. :)
Pana cand vom reusi sa recuperam restantele acumulate (pentru care imi pare sincer rau - nu au fost intentionate si cu siguranta sunt nedorite), va invitam sa va serviti cu incredere din temele propuse pana in acest moment. Sunt multe si variate :D. Sigur veti gasi  macar ceva sa va inspire sa inspirati la randul vostru.

Speram sa va putem propune cat de curand noi aventuri - si ne bucuram ori de cate ori ne trimiteti sugestii pentru teme pe care ati dori sa le abordam. Deasemenea ne-am dori sa mai salvam cateva papusi si sa le transformam in mesageri - ce alte teme v-ar placea sa regasiti in legatura cu acest proiect? 

Cand realizati lucrari pe temele deja existente ni le puteti trimite pe adresa de mail: provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze). Le vom adauga in galeriile de creatii si intr-un tabel. Si cu siguranta vom pregati si un premiu dragut: o carte, un set de stampila, o agenda.... gasim noi ceva dragut!

In decursul acestei luni sper sa pot sa va scriu mai des, atat pentru a va anunta ce am reusit sa mai repar pe blog (avem probleme cu multe fotografii pe care nu am reusit inca sa le incarc - fiind pe photobucket si nu numai) dar si pentru a face mici proiecte noi. 

Va ofer alaturi de Kouki un martisor de suflet!
Pe curand :)

4 comentarii:

  1. Multumesc pentru martisorul de suflet, draga Rux! <3 E adorabil Kouki! <3
    Ma bucur sa te regasesc, din nou, pe blog. Cat despre teme si provocari... Imi cam lipseste motivatia de cand absentezi. :) Poate ca o fi si din cauza de timp mai putin, poate o fi si obosela. :) Te astept sa revii cu forte proaspete! O sa arunc o privire la temele propuse de-a lungul timpului si daca ceva ma trage de atentie o sa ma straduiesc sa o iau in seama. :)
    Te imbratisez cu drag si va doresc o primavara minunata! <3
    Martisor cu bine, Martisorule! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :*

      Este asa-i? dragalasul de el! I-am prins un fir ramas de la un proiect cand i-am impletit perisorul :))))). E sa zicem ... un martisor reciclat.
      Sa stii ca am fost nevoita sa ma opresc - efectiv nu mai puteam sa deschid laptopul. Dar acum daca o perioada nu o sa mai ies voi avea cateva momente in plus si fara stresul si oboseala aceea sper sa pot sa fiu mai eficienta si sa ajung la zi cat mai repede. Am sa incerc sa fac cate ceva si din mers, fara pogramari si alte alea. sper sa mearga :). m-am cam dezobisnuit. mi se pare ca dureaza asa de mult totul.
      :)))


      Martie cu bine!!! :*

      Ștergere
  2. Eeeeeheeeeei, cum nu sa lăsat kouki și a deschis el și porțile provocărilor acestui an.. 🤗🤗🤗
    Mă bucur nespus că ne-ai dat o veste bună 😊
    Stai liniștită că toți avem probleme și la un momendat ne lovește pe fiecare câte ceva, mai ales iarna..
    Dacă pot să mai fac ceva la româncuță, cu drag o voi urca în caleaşca provocarilor sau dacă îmi mai vin și alte idei te voi anunța, important e că s-au deschis ușile zânelor dragi și verzi..
    Numai Bine vă doresc și o Primăvară plină de noi si noi proiecte minunate, să avem.🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohhh incet incet pornim motorul. Trecem pe energie regenerabila... :D Ne incarcam bateriile cu energie solara (in fine incercam... hahaha)..
      Tin pumnii sa poti gasi momente in care sa te destinzi creand. <3

      Ștergere