sâmbătă, 15 iunie 2019

Premiile Provocari Verzi de Iarna si Primavara

Bine v-am regasit dragi prieteni!
Iata ca astazi mi-am facut curaj si am intrat putin sa ma ocup de ... restante. :))) Primul lucru pe care voiam sa il fac si nu am reusit saptamana trecuta - premiile pentru provocarile de iarna si primavara. Am folosit sistemul random, foarte util - planuisem sa iau floricele din fetru si sa scriu numere si sa trag la sorti daaaaar, stiti voi, uneori nu ne ies planurile cum ne doream - data viitoare :). Important este sa continuam acest joc frumos si util (sper - prin faptul ca ne atrage atentia asupra unor lucruri pe care am ajuns sa le trecem cu vederea in detrimentul nostru, in primul rand; ne inspira si ne indeamna sa ne jucam - foarte important jocul pentru noi).
In lunile de iarna am avut 10 participari, iar in cele de primavara 16. M-am bucurat foarte mult!! 💗 Va multumim!
Premiile vor pleca de aceasta data catre Diana si Pompilia, candva saptamana viitoare. Deasemenea in zilele ce urmeaza, voi trimite pe mail si catre ceilalti participanti, in functie de temele la care au inscris proiecte, premiile grafice.

Vreau, nu in ultimul rand, sa va reamintesc ca incepand din septembrie, ne-am dori foarte mult sa incepem un capitol nou, cu forte proaspete, pe care sa il scriem impreuna! Asa ca asteptam, cu drag, in continuare, pe adresa de mail, sugestiile voastre in ceea ce priveste temele pe care ati dori sa le regasiti si, desigur, ce v-ar mai placea sa schimb / imbunatatesc la blog.
Va dorim multa inspiratie in continuare - vara e lunga si speram sa gasiti timp sa ne jucam impreuna. Deasemenea, daca aveti insipiratie si timp la dispozitie, puteti incerca sa realizati si proiecte pe teme mai vechi Ne puteti trimite pe mail adresa postarii de pe blogul vostru, sau poza si le vom adauga cat de curand posibil in galeriile de creatii (ghiciti ce voi actualiza eu zilele astea ... hahahaha).

Pe curand!! 


2 comentarii:

  1. Multumesc pentru premiu, si multumesc pentru ocazia de a ma juca! :)

    Temele trecute nu le cunosc - desigur, pot cerceta si pot alege ceva, dar imi plac provocarile! :)
    Mie mi se pare ok blogul. Cat timp reusesc sa ma descurc pe un blog inseamna ca e perfect! :)
    Pupici cu drag! Succes la concurs si spor in tot ce faci! <3

    RăspundețiȘtergere