duminică, 16 decembrie 2018

Premiile Provocarilor de Toamna - castigatorii !!

Heeeei!!!
Iata ca in sfarsit am reusit azi sa filmez printre pauze si.... tragerea la sorti a premiantilor!! Yuuuuhuuu! [ acum sa vedem cand reusesc sa si fac articolul... haha]

Voi actualiza si pe pagina fiecarei provocari (am o gramada de poze facute si va trebui sa le sortez grupez etc etc etc...) la premii. Inainte sa va las sa descoperiti filmuletele de mai jos, vreau sa va spun ca am avut o gramaaaada de emotii (de vreo doua ori a picat netul 😅, apoi tot felul de intreruperi - stiti si voi cum e - unul vrea ceva, altul altceva... hahaha). Daaaar cel mai mult m-am bucurat pentru ca .... o sa vedeti dupa ce veti urmari filmuletele (de unde si bucuria mea cand am terminat de filmat ultimul clip).

Premiul lunii septembrie merge la :




Felicitari Diana!!!

Premiul lunii octombrie merge la :




Felicitari Pompilia!!!


Premiul lunii noiembrie merge la :




Felicitari Adriana!!!


Ei bine.... daaaa!! Random a fost atat de gasca (lol) incat mi-a facut cea mai faina surpriza si toata lumea a castigat cate un premiu (😍). 
Acestea fiind spuse, ma indrept si catre celelalt articol aflat in asteptare  (si pentru care am filmat tot azi) si voi reveni sa adaug restul de fotografii in articol (cu premiile) cat de curand.
Pupici!









4 comentarii:

  1. Felicitari tuturor! :)
    Rux, multumesc pentru ocazia de a vedea atatea lucruri frumoase! Candva, voi reusi si eu sa fac ce am vazut si mi-a placut! Pupici cu drag! <3 Spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D da.... si eu am asa o lista lunga de lucruri pe care as vrea sa le fac :)). Sper pana la sfarsitul anului sa reusesc sa actualizez pozele care lipsesc pe blog (pentru ca e o nebunie in folderul de poze de pe laptop) si acum e necesar sa public si cum facem ca e gata (doar eu nu am reusit sa pun poza si sa aranjez filmuletul pe yt) :)).
      Pupici cu drag!!

      ps: si mi-am depasit si emotiile cu filmarea tragerii la sorti. Poate o data viitoare chiar reusesc sa fac si un live. hahaha sa aveti si voi emotii ca si mine (dar serios ... cand am filmat al treilea clip am fost asa entuziasmata ca toata lumea a castigat cate ceva ca mi-a scapat si un hahait neprofesionist :))))))
      Pupic!! <3

      Ștergere
  2. Felicitari tuturor! Ma bucur nespus de mult ca am reusit sa ma alatur provocarilor, va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti un an nou minunat plin de bucurii si sanatate ca-i mai buna decat toate!
    Spor la creatie si multa, multa inspiratie! Va pup! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi ne bucuram tare mult draga mea!!
      Iti doresc multa muuuulta sanatate si bucurii alaturi de cei dragi :*!! Sarbatori minunate si sa ne citim cu drag <3!!

      Ștergere