sâmbătă, 6 octombrie 2018

Cum facem? Alaturi de Rux - Episodul 04 "Nunta Provocari Verzi"


Bunaaaaaa !!! 
Rux aici! Cum stati la capitolul creativitate? :) M-am gandit sa va vin in ajutor si sa creez mici filmulete pe marginea fiecarei teme. Sper sa va fie de folos - nu ezitati sa imi lasati parerile voastre in comentarii (sunt moderate si pe youtube, ca si pe blog, pentru a ma asigura ca nu ratez niciunul - de aceea nu vor aparea imediat, decat daca se nimereste sa fiu prin preajma chiar atunci).
Astazi am povestit putin despre Nunta Provocari Verzi, prima dintre temele propuse pentru Provocarile Toamnei - Octombrie 2018.
Veti gasi inregistrarea, legaturi catre lucrarile noastre, un tutorial si alte informatii, in urmatorul articol: T: Pe urmele ghindelor Ⅰ- decoratiuni din fetru [Tema 01 - P.V. de octombrie] !
Puteti viziona filmuletele si pe canalul de youtube al proiectului Provocari Verzi, in playlistul: "Cum facem..." alaturi de Rux - Copilarim.
Ne revedem sambata viitoare cu un nou articol de acest gen, cand voi vorbi despre cea de-a doua tema a provocarilor de octombrie: borcanase dragalase :)!!!
Spor la creat! :)

0 comments:

Trimiteți un comentariu