sâmbătă, 15 septembrie 2018

Cum facem? Alaturi de Rux - Episodul 02 "AJAF"


Bunaaaaaa !!! Cum stati la capitolul creativitate? M-am gandit sa va vin in ajutor si sa creez mici filmulete pe marginea fiecarei teme. Sper sa va fie de folos - nu ezitati sa imi lasati parerile voastre in comentarii (sunt moderate si pe youtube, ca si pe blog, pentru a ma asigura ca nu ratez niciunul - de aceea nu vor aparea imediat, decat daca se nimereste sa fiu prin preajjma chiar atunci).

Astazi am povestit putin despre AJAF (agenda - jurnal - album foto), a doua dintre cele trei teme propuse pentru Provocarile Toamnei - Septembrie 2018.
Veti gasi inregistrarea, legaturi catre lucrarile noastre si alte informatii, in urmatorul articol: Album foto, jurnal sau agenda? A doua tema de la provocarea verde de septembrie.

Puteti viziona filmuletele si pe canalul de youtube al proiectului Provocari Verzi, in playlistul: "Cum facem..." alaturi de Rux - Copilarim.

Ne revedem sambata viitoare cu un nou articol, de data aceasta pe tema cu numarul trei, ultima din aceasta luna :  Gentuta de blug!

0 comments:

Trimiteți un comentariu