miercuri, 1 noiembrie 2017

Tema #59 " Borcane - Decoratiuni / Decorate "

Bine v-am regasit in ultima luna de toamna din acest an:)!
Zana Verde Fluturas alaturi de Steluta au descoperit ... borcanele. Sunt fascinate de acestea si s-au hotarat sa va aduca o noua provocare verdeeee!"Zana Verde Fluturas și Steluța pun murături. Sunt aproape gata cu pregătirile de Iarnă (care, apropo, bate la ușă).
Tot dereticând au descoperit că au un stoc de borcane și borcănașe rămase nefolosite. Oare ce ar putea face cu ele, cum să le folosească într-un mod creativ și util?
Hmm...
Luna aceasta se vor ocupa de borcane și vă așteaptă și pe voi cu idei și creații inedite. Au auzit ele că vă place să reciclați borcane! Așa să fie oare?

💫💫💫💫💫💫
PS: Dragi prieteni, stim ca in vara aceasta am disparut destul de brusc - s-au intamplat multe. Blogul nostru drag este inca in reparatii si speram sa recuperam cat mai curand toate imaginile pierdute. Acesta este si unul dintre motivele pentru care am intarziat si cu trimiterea premiilor, pentru a evita incurcaturile. Suntem insa pe punctul de a rezolva acest inconvenient si se poate vedea deja pe blog ca am avansat cu "reparatiile".
Va multumim mult pentru rabdare si intelegere, speram ca si voua v-a fost dor de noi (noua ne-ati lipsit foarte mult).
"
Lucrarile noastre pe tema "   Borcane - Decoratiuni / Decorate  ":
Premii:
Luna aceasta premiile sunt oferite de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) si vor fi expediate de catre  Oana (DulceaMeaCasa).

Primul premiu va fi oferit in urma jurizarii, al doilea prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz.

1.  Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):


O revista - Casa mia noiembrie 2007. Premiul este oferit de Adriana - Arta si Creativitate. Acest premiu care va fi expediat de catre Oana (DulceaMeaCasa).

2. Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):

 
Un set format din trei hartii pentru decoupage (cele din imagine). Premiul este oferit de Adriana - Arta si Creativitate. Acest premiu care va fi expediat de catre Oana (DulceaMeaCasa).

Actualizare:
In plus au fost acordate  Premii suplimentare Provocari Verzi 2017  oferite de Micaela si Rux si expediate de Rux :)
Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #59 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  " Borcane - Decoratiuni / Decorate".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. Pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!
0 comments:

Trimiteți un comentariu