joi, 1 iunie 2017

Tema #56 "Povestea Zanei Verde Fluturas si a prieteni sale Steluta"

Buna!!
Bine ne-am regasit in prima zi de vara a acestui an!! La multi copii mai mici si mai mari!!
In casuta lor frumoasa, din mijlocul naturii, Zana si Steluta obisnuiesc seara sa citeasca povesti. Au aflat de curand ca oamenii transforma povestile in carticele interactive din materiale diverse, in jurnale deosebite, in desen, in cuvinte... in imagini. Si le-a venit o idee.

Zana Verde Fluturas, alaturi de Steluta, va astepta cu  noua provocare!


"Buna, sunt eu Steluta si am o noua provocare pentru voi! Totul a inceput cand am zarit un album foto lucrat manual. Se intampla sa fie in preajma zilei de nastere a Zanei Verde Fluturas, prietena mea. M-am gandit ca daca as putea sa ii fac un dar personalizat, un album cu fotografiile noastre, cu desene, cu diverse amintiri dragi noua. Sunt foarte multe tehnici despre care am citit - mixed-media, art journal etc. Mi-ar placea sa ma ajutati si voi si sa creati o pagina (sau mai multe, sau copertile, o carticica intreaga, cum vreti) din povestea mea si a Zanei. Abia astept sa o surprindem - stiti, in iunie este ziua ei!!
Spor la creat,
Steluta 🌟 
"
 
Lucrarile noastre pe tema " Povestea Zanei Verde Fluturas si a prieteni sale Steluta ":
Un carnetel cu povesti cu o zana Verde Fluturas si prietena ei, steluta.(P.V. # 56)(S43/52)



Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Maria ( Matrioshka Handmade) si  Micaela G. (Clubul Fanteziei) in colaborare cu Rux.Vor fi expediate de catre Rux (Copilarim).
Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, iar cel de-al doilea, in urma jurizarii.
- Premiul oferit de Maria ( Matrioshka Handmade). O pereche de cercei pirogravati numai buni pentru zile calduroase de vara (desi, intre noi fie vorba, noi credem ca se asorteaza cu toate anotimpurile! :P).




- Un set format dintr-un set creativ format din doua cupoane de material imprimat si 10 decoratiuni (5 nasturei sidefati si 5 clopotei rosii). Acesta este oferit de Micaela G. (Clubul Fanteziei) si va fi insotit de un orar / organizator Provocari Verzi si un semn de carte Copilarim din partea lui Rux.



Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #56 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Povestea Zanei Verde Fluturas si a prieteni sale Steluta".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!




0 comments:

Trimiteți un comentariu