sâmbătă, 1 aprilie 2017

Tema # 54 " Tablou Stringart"

Buna!!
Iata-ne deja in aprilie!! Nu, nu este pacaleala 😊. Afara ne zambeste natura infloritoare - sa ii zambim si noi inapoi si sa incercam sa facem gesturi mici, dar care fac diferenta!
Zana Verde Fluturas, alaturi de Steluta, va astepta cu  noua provocare!

"- Oh...  a trecut Martie!! sopti melancolic Steluta, privind pe geam, la gradinita de flori de langa casuta.
- Da, asa este! ii raspunse Zana. Unde ti-ai pus snurul de la martisor, Steluta?
- Poftim, aici in cutiuta! zise Steluta, intinzand cutiuta cu amintiri, in care se afla martisorul ei, cu snurulet realizat din doua fire alb-rosii.
-Sa ne luam atunci ramas bun de la Martie si sa intampinam luna Aprilie cu veselie, zambi Zana Verde Fluturas.
Apoi iesi in curte si prinse de crengutele ciresului inflorit unul dintre snurulete, iar de caisul aflat putin mai departe, cel de-al doilea, de la martisorul ei.
- Asaaa, incuviinta ea fericita. Stii ce vom pregati luna aceasta? o privi apoi pe Steluta.
- Nuu.. nu!! Ce, ce? raspunse aceasta nerabdatoare, cu ochisorii sclipocind de entuziasm. Oare ce aventura ne mai asteapta?
- Luna aceasta vom pregati un tablou, sau chiar doua!
sopti incet Zana, in timp ce aducea din magazie o bucata de lemn si una de carton. Vom incerca stringart - pe carton, pe lemn. Ai vreo preferinta, sau tragem la sorti? continua Zana, intinzand spre Steluta comoara recuperata in timpul curateniei de primavara.
- Cred ca as vrea cartonul, zise Steluta, in timp ce incerca sa isi aminteasca ce citise in timpul iernii despre stringart.
- Foarte bine, incuviinta Zana. Vei avea nevoie de un creion, acul de cusut si ate colorate. Eu voi avea nevoie de cuie si ciocan.. si desigur fire. Mai ramane sa ne alegem un desen, sau un cuvant pe care se le transformam in tablouri. Va fi cadoul nostru pentru Sarbatoarea Pascala - ceva nou, dragut si realizat din suflet, cu un mesaj pozitiv.
- Vaiii sunt foarte curioasa ce cadou isi vor face prietenii nostri. Eu abia astept!! straluci de fericire Steluta. Voi face un tablou pe care sa il punem in bucatarie!
- Iar eu voi face unul pe care sa il atarnam in veranda cu flori!! spuse Zana. Mult spor draga Steluta, mult spor dragi prieteni! Fie ca alegeti sa lucrati tabloul pe carton (sau pe alt suport care permite stringart cusut), sau pe lemn (sau pe alt suport ce permite stringart insirat pe cuie) sa aveti parte de o experienta frumoasa si sa va bucurati de tablourile voastre!!
Pe curand 🌟💚!!
"
 
Lucrarile noastre pe tema " Tablou Stringart ":


Tablou: Bradul - Pururea verde (S2/52)

 Aripi de fluture


Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de catre Micaela G. (Clubul Fanteziei) in colaborare cu Rux. Premiile vor fi expediate de catre Rux (Copilarim).
Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, iar cel de-al doilea, in urma jurizarii.

1. Un set creativ format din: o stampila cu steluta (tus rosu), 10 nasturei colorati (o pasare, un catelus, 3 inimi, un nasturel rotund si 4 floricele) si doua cupoane de material imprimat. Acesta este oferit de Micaela G. (Clubul Fanteziei) si va fi insotit de un orar / organizator Provocari Verzi si un semn de carte Copilarim din partea lui Rux.



 2.Un set creativ format din: o stampila cu fluturas (tus rosu), 10 nasturei colorati (o pasare, un catelus, 3 inimi, un nasturel rotund si 4 floricele) si doua cupoane de material imprimat . Acesta este oferit de Micaela G. (Clubul Fanteziei) si va fi insotit de un orar / organizator Provocari Verzi si un semn de carte Copilarim din partea lui Rux.
Premiu suplimentar: Premii suplimentare Provocari Verzi 2017 - part I
 

Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #54 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Tablou stringart".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!





2 comentarii: