luni, 19 septembrie 2016

Felicitari Calatoare XIII "Tablou cu Frunze"

Buna!!
Bine v-am regasit la cea de-a treia editie a felicitarilor calatoare din acest an! Cand eram mica, aveam ca tema la compunere "Toamna - covor de frunze multicolor". Tin minte si acum. La fel de bine cum tin minte imaginea de vis a copacilor tesand un adevarat covor multicolor in pasul Rucar-Bran.
Ideea temei a fost sugerata in rubrica "pe urmele zanei Verde Fluturas" - ar fi fost pacat sa nu o onoram si, deoarece misiunile nu au avut ecou, ne-am gandit sa o "fructificam" la capitolul felicitari. Pentru ca ne plac :D si... pentru ca si voua va plac - stim acest lucru.
Va invitam deci sa sarbatorim toamna, cu frunze colorate :)!


Iata si cerintele:
1. Tema este "Tablou cu frunze". Felicitarea va avea ca tema generala tabloul cu frunze - va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de inca o editie a felicitarilor calatoare.
2. Pentru a va inscrie pur si simplu completati formularul de mai jos (cu numele, blogul* daca aveti si adresa de mail). La momentul inscrierii nu este nevoie sa fie gata felicitarea. Ea poate fi trimisa ulterior (vezi punctul 3).
*Daca nu aveti blog atunci puteti adauga adresa proiectului vostru de pe facebook, sau link catre acest articol.
3. Trimiteti, pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze) o poza** cu felicitarea voastra pana pe 24 octombrie la ora 23:55 - cand se incheie inscrierile.

**Optional: Cand ne trimiteti poza puteti sa ne lasati si adresa la care urmeaza sa primiti voi felicitarea de la perechea voastra  - in cazul in care vreti sa se desfasoare mai repede ulterior procesul trimiterii.

Premii:

Pe 25 octombrie, cand vom anunta perechile si vom publica galeria cu felicitari, vom afla si cine sunt cei trei castigatori ai celor trei premii oferite:


Premiul 1: Un kit de felicitare de toamna, personalizat de catre Rux - Copilarim, alaturi de un orar Provocari Verzi si 25 de stelute verzi.
Actualizare - Kit-ul va fi insotit de zece semne de carte mititele, din noua colectie Copilarim.




Premiile 2 si 3: Un set format din doua stampile digitale realizate de  Rux - Copilarim si Oana- DulceaMeaCasa si cate 15 stelute.


Broscuta Inlinkz va alege automat cei trei participanti care urmeaza sa primeasca premiile si ordinea 1-2-3 va corespunde premiilor stampile-stelute-stelute.
Felicitarile noastre:

Oana - DulceaMeaCasa



Rux si Rha - Copilarim




2 comentarii:

  1. Am cam intarziat... Dar totusi am reusit!
    Weekend placut, iti urez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce biiine ca ni te alaturi :)). Nu e nicio problema - intentionat am lasat la aceasta editie mai mult timp - si eu abia de luni ma voi putea ocupa incet-incet de toate :).
      Important e sa ne simtim bine ;)).
      Un weekend minunat si din partea mea :D!

      Ștergere