marți, 1 aprilie 2014

Felicitari calatoare de primavara

Buna si bine v-am gasit la cea de-a patra editie a Felicitarilor calatoare!!! Am intrat in cea de-a doua luna de primavara - aprilie :) si asteptam de muuult timp acest moment! Ne era foarte dor de felicitarile calatoare - vom avea cate o editie la fiecare dintre cele 4 teme din acest al treilea an al provocarilor verzi.
 

Felicitari Calatoare - editia 4 "PRIMAVARA"
Dupa cum sugereaza si denumirea, ne dorim sa cream felicitari pe o anumita tema, folosind diverse tehnici si  neaparat cel putin un element din categoriile 3r si 1o.  Singura rugaminte este sa nu se foloseasca parfumuri si esente/ uleiuri parfumate pe lucrarile care urmeaza a fi trimise. Da, da... ne dorim ca la fiecare editie creatiile noastre sa calatoreasca si sa faca pe cineva sa zambeasca. 

Cerintele editiei IV
Tema - primavara. Elemente decorative din materiale reciclate.

Cine poate participa?
Am ales felicitari, pentru ca ne dorim ca participarea sa fie accesibila si inscrierile deschise si pentru strainatate. Cu mic cu mare, creand cu mult drag si seriozitate, speram sa reusim sa facem sa calatoreasca cat mai multe felicitari si sa ne reamintim cat este de minunat cand la posta, in cutie, gasim un plic care contine in el un gand bun si un strop de suflet.

Regulament si inscriere:
1.Pentru inceput va inscrieti in colectia de mai jos. Numele, blogul (daca nu aveti puteti pune link catre acest articol) si o adresa de mail. Avem nevoie de ordinea in care va inscrieti in momentul in care vom crea perechile. La momentul inscrierii nu este nevoie sa aveti lucrarea gata, o veti trimite ulterior - vezi punctul 2.
2. Creati o felicitare pe tema data. Poate sa fie o felicitare simpla, una 3d, o felicitare cutiuta, sau carticica, sau care sa insoteasca o creatie de-a voastra. Dar important este sa realizati o felicitare pe tema data.

3. Trimiteti o fotografie semnata cu creatia voastra - felicitarea pe adresa de mail a blogului: provocariverzi[@]gmail[.]com cel tarziu pana pe 21 aprilie la 23:55. Vom confirma primirea lor, daca nu primiti mail cu confirmare va rugam sa ne contactati.
Nu publicati creatiile pana la finalul concursului. Vom realiza pe 22 25 aprilie o galerie si tot atunci vom afla care sunt perechile. Dupa aceea puteti posta si pe blogurile voastre creatiile, bineinteles.

Cum se vor stabili perechile? Ne vor ajuta Thea si Daria, care vor extrage numerele si vor forma astfel perechi alcatuite din cate doi participanti. Noi nu vom avea numar ci initiale:) si da, vom participa, asa cum spuneam mai sus.
Premii - 4 stampile digitale realizate de Oana - DulceaMeaCasa
Stampilele reprezinta simbolurile pe care le puteati regasi in avatarele Zanelor Provocari Verzi: o inima, o floricica, un fluturas si un poodle. 
In afara de cele 4 stampilute vor mai fi 2 premii a cate 15 stelute verzi.


Pentru ORICE nelamurire ne gasiti pe adresa de mail. Nu ezitati sa ne scrieti. Va dorim spor la creat :)!!

2 comentarii:

  1. Vali, Mariana - bun venit! Ce ma bucur ca v-ati alaturat felicitarilor calatoare :D!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram ca v-ati alaturat felicitarilor calatoare Suzana, Alina si Dana :D!

    RăspundețiȘtergere