vineri, 26 iulie 2013

Galeria de creatii "Sticle de sticla"

Buna!!
Luna iulie a fost si este in continuare una foarte plina pentru noi. Fiecare este prins in activitati si proiecte care cer mult timp - banuiesc ca si voi ati fost la fel de prinsi, sau poate, din contra, va bucurati de binemeritata vacanta.
S-au intamplat lucruri frumoase, s-au intamplat si lucruri neasteptate pe care inca nu stim cum sa le ... intelegem... inca suntem in acea faza de procesare, daca pot spune asa.
De aceea ma voi rezuma sa povestim despre aceasta galerie minunata pe care ne-ati ajutat sa o cream pe tema "sticle de sticla". Mie personal mi-au placut toate creatiile - sunt minunate! Imi va fi foarte foarte greu la jurizare [ sa le vad si pe celelalate fete;P]. Broscuta inlinkz a ales deja castigatorul:



Felicitari Simo-  un premiu de la Copilarim, un kit pentru felicitare special realizat pentru tine  - te rugam sa ne scrii pe adresa de mail, pentru mai multe detalii. Vei mai primi si 15 stelute :) pe care le vom adauga in lista publicata maine, in clasamentul APOP.

Si iata creatiile voastre, pentru care va felicitam:

Incepand de astazi, puteti adauga creatii noi pe aceasta tema in Rubrica la categoria Sticle de sticla :). Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!
Maine aflam castigatorul celei de-a sasea teme de la ati pierdut o provocare care s-a incheiat ieri: APOP #6.:P Si bineinteles, vedem cum mai arata clasamentul stelutelor. Iar la sfarsitul lunii aflam clasamentul si celalalt castigator! :)

Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.

4 comentarii:

  1. multumesc! felicitari tuturor! sticlutele sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
  2. La canicula de afara, tema cu sticle a fost cea mai potrivita :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da da mai ales ca urmeaza tot felul de pregatiri pentru iarna:).

      Ștergere