miercuri, 26 iunie 2013

Galeria de creatii "Mixed media cu cirese"

Buna!!
Luna iunie ne-a rasfatat! Gust si miros de copilarie... cirese, vacanta, amintiri frumoase:). Cand vine vorba de 3R si 1O surprizele apar de unde te astepti mai putin. Cred ca regula pe care o invatam cu fiecare noua provocare este ca... odata ce creezi trebuie sa te detasezi, sa te joci, sa descoperi. Nu stiu daca este chiar o regula insa... in timp am observat ca atunci cand aplic aceste lucruri in timp ce pregatesc inspiratia lunara ma surprind de fiecare data si lucrarea apare... ca de la sine.
Doua vorbe va povestesc despre lucrarea mea - baza este un servetel. Dap. L-am primit cadou dintr-o excursie a parintilor, materialul fiind textil..desi banuiesc ca este o combinatie mai degraba intre textil si hartie, pentru a putea fi si biodegradabil. materialul este fain si cand l-am vazut mi-am si imaginat doua cirese pe el:)). Acestea sunt realizate din fetru (am incercat sa recuperez din cateva bucatele de fetru ramase de la alt proiect, pentru a ma incadra in 3R si am si reusit - nu aruncati "resturile" de material pentru ca nu se stie cand si in ce proiect le veti gasi locul.) si am cusut cu fire pentru brodat. Am pastrate si cateva codite de cirese si sper sa am timp sa fac si un tutorial simpatic:D - da, da, bineinteles ca pentru Provocari Verzi, exclusiv. 


Felicitari Angi - broscuta Inlinkz te-a ales luna aceasta si vei primi un premiu de la Copilarim, un kit pentru felicitare special realizat pentru tine - te rugam sa ne scrii pe adresa de mail, pentru mai multe detalii.*


Si iata creatiile voastre, pentru care va felicitam:


Angi si  colier din cirese si menta (Sakura)


 clasa a IV-a B Covasna
Rusu Andreea, Păvălucă Daria, Stanciu Antonie şi Bucur Alexandra

Incepand de astazi, puteti adauga creatii noi pe aceasta tema in Rubrica la categoria Mixed media cu cirese :). Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!

Maine aflam castigatorul celei de-a cincea teme de la ati pierdut o provocare care s-a incheiat ieri: APOP #5.:P Si bineinteles, vedem cum mai arata clasamentul stelutelor. Iar la sfarsitul lunii aflam clasamentul si celalalt castigator! :)

* din motive organizatorice premiile oferite de Copilarim la temele #15 si #16 vor fi trimise in prima jumatate a lunii iulie. Va multumim mult pentru intelegere:)!! 


Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.


Suzana  

3 comentarii:

  1. Se pare ca sunt norocoasa...Cele 15 stelute se adauga la " Ati pierdut o provocare?"?
    Multumesc frumos si pentru kit.Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, broscutei Inlinkz i-au placut ciresele tale:P!
    Da, stelutele se adauga maine la clasament, iar kit-ul va pleca spre tine in prima jumatate a lunii viitoare.
    A trebuit sa aman trimiterea premiilor din aceste doua luni, dar va anunt inainte sa trimit ca sa fiti acasa in perioada respectiva:).

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari Angi! felicitari tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere