joi, 4 octombrie 2012

Felicitari calatoare - "Frunzele Toamnei"


Buna si bine v-am gasit la prima editie a Felicitarilor calatoare!!! Ne doream de mult sa putem organiza un astfel de schimb de creatii lucrate de mana, intre noi, creatorii. Speram sa va placa si sa devina o traditie, aici pe Provocari Verzi. Iata despre ce este vorba:

Felicitari Calatoare - editia 1 "Frunzele Toamnei"
Dupa cum sugereaza si denumirea, ne dorim sa cream felicitari pe o anumita tema, folosind diverse tehnici si  neaparat cel putin un element din categoriile 3r si 1o.  Singura rugaminte este sa nu se foloseasca parfumuri si esente/ uleiuri parfumate pe lucrarile care urmeaza a fi trimise. Da, da... ne dorim ca la fiecare editie creatiile noastre sa calatoreasca si sa faca pe cineva sa zambeasca. Vom participa, bineinteles, si noi. Iata lucrarile pe care le-am realizat, ca sursa de inspiratie:



Cine poate participa?
Am ales felicitari, pentru ca ne dorim ca participarea sa fie accesibila si inscrierile deschise si pentru strainatate. Cu mic cu mare, creand cu mult drag si seriozitate, speram sa reusim sa facem sa calatoreasca cat mai multe felicitari si sa ne reamintim cat este de minunat cand la posta, in cutie, gasim un plic care contine in el un gand bun si un strop de suflet.

Regulament si inscriere:
1.Pentru inceput va inscrieti in colectia de mai jos. Numele, blogul (daca nu aveti puteti pune link catre acest articol) si o adresa de mail. Avem nevoie de ordinea in care va inscrieti in momentul in care vom crea perechile. La momentul inscrierii nu este nevoie sa aveti lucrarea gata, o veti trimite ulteriori - vezi punctul 2.
Va rugam sa faceti cunoscut acest schimb pe blog, facebook, sau pe email (cand le scrieti prietenilor ne puneti si pe noi la cc) - nu uitati sa ne dati de stire cand faceti acest lucru:). Multumim!!

2. Creati o felicitare pe tema data. Poate sa fie o felicitare simpla, una 3d, o felicitare cutiuta, sau carticica, sau care sa insoteasca o creatie de-a voastra. Dar important este sa realizati o felicitare pe tema data.

3. Trimiteti o fotografie semnata cu creatia voastra - felicitarea pe adresa de mail a blogului: provocariverzi[@]gmail[.]com.cel tarziu pana pe 4 noiembrie la 00:00. Vom confirma primirea lor, daca nu primiti mail cu confirmare va rugam sa ne contactati.
Nu publicati creatiile pana la finalul concursului. Vom realiza pe 4 noiembrie o galerie si tot atunci vom afla care sunt perechile. Dupa aceea puteti posta si pe blogurile voastre creatiile, bineinteles.

Cum se vor stabili perechile? Ne vor ajuta Thea si Daria, care vor extrage numerele si vor forma astfel perechi alcatuite din cate doi participanti. Noi nu vom avea numar ci initiale:) si da, vom participa, asa cum spuneam mai sus.

Premii - pe 4 noiembrie la 00:00 se incheie inscrierea si tot atunci broscuta Inlinkz va alege doi castigatori. Numele castigatorilor se vor afisa in cursul diminetii pe 4 noiembrie pe aceasta pagina, ca sa putem verifica daca toti cei inscrisi au indeplinit conditiile de participare:). Fiecare castigator va primi cate o stampila digitala* - una este creata de Rux  si cealalta de Oana special pentru Felicitari calatoare.


Pentru ORICE nelamurire ne gasiti pe adresa de mail. Nu ezitati sa ne scrieti. Va dorim spor la creat si speram sa va placa tema aleasa si ideea felicitarilor calatoare!! Abia asteptam sa va vedem creatiile si suntem sigure ca va veti intrece in a realiza minunatii:). 





*Stampilele digitale nu pot fi revandute, sau instrainate. Se vor folosi de catre castigator pentru creatiile proprii. Daca va plac, urmariti-ne pentru ca vom face tot posibilul sa le gasiti in pravalie cat de curand:).

10 comentarii:

  1. Iata ca am spart eu gheata...cine mai doreste,cine mai pofteste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Gianina:D!! Bafta la extragerea din 4 noiembrie si mult spor la creat;))!!
      Ne bucuram!

      Ștergere
    2. Bun venit, Gianina! Ne dorim sa pofteasca toti cei carora le plac bucuriile: de a oferi si a primi :D

      Ștergere
    3. Va multumesc,dragelor!Si eu sper sa fim cat mai multi/multe...

      Ștergere
  2. Imi place ideea. Acum mai aștept doar inspirația. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noua ne-a placut inca de la inceput, de tot....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ideea este geniala, imi place la nebunie:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place ideea,imi plac initiatorii si vad ca-mi plac si partenerii de schimb.Asa ca m-am inscris si-mi pregatesc frunzele,ha,ha...

    RăspundețiȘtergere
  6. Feliictrai,Patrick si Elena!
    Abia astept sa aflu cui trimit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari castigatorilor! Ideea este foarte frumoasa si de abia astept sa trimit felicitarea.

    RăspundețiȘtergere