luni, 15 octombrie 2012

Expozitia de suflet: Editia a9a -"Nunta Provocari Verzi"

Se pare ca octombrie este plin de surprize!! Pentru inceput va invitam sa revedeti celelalte 8 expozitii de suflet:
Expozitia de suflet: Editia a6a -"Metamorfoza incaltamintii"
Expozitia de suflet: Editia a7a - "Reciclarea hainelor" 
Expozitia de suflet: Editia a8a - "Refolositi cutiile" 
 
Desi nu stia ce tema urmeaza( stiti ca sunt "secrete":D temele), Adriana a venit cu o propunere care nu a facut decat sa ne bucure (mai ales ca noi stiam ce tema urmeaza). Spuneti si voi!! Tema actuala este  Tema #9 "Nunta Provocari Verzi" stiti ce idee a avut Adriana? Sa doneze expozitiei obiecte minunate pentru ... nunta!
Datorita Florentinei si Adrianei avem si o rochita de mireasa absolut superba in aceasta expozitie! Multumim si Anei Maria.
Speram sa oferim impreuna unei viitoare (sau mai multor, de ce nu) mirese ocazia sa ajute pe cineva si in acelasi timp sa isi achizitioneze pentru propria nunta un lucru frumos lucrat cu drag. Bineinteles, daca va place un obiect nu este nevoie sa fiti viitoare mireasa pentru a-l achizitiona, se intelege. Mai multe detalii despre cum se va proceda, veti gasi in finalul articolului. Iata acum pe cine ne propunem sa ajutam din donatii:

Afara e frig... a venit toamna, cu ploi si vant. Se apropie iarna, cu ger - frumoasa dar inghetata iarna. Acesti copii ofera caldura, ne ofera caldura sufleteasca, nepretuita. Ei stiu ce inseamna iubirea, ce este mai de pret in viata. Stiu si lupta cu greutati sa fie oameni buni .. buni si frumosi. Si calzi. Noi le putem oferi caldura in casa, caldura peste iarna. Ii putem ajuta sa primeasca la randul lor caldura, caldura din suflet, caldura in casa.
Puteti face donatii prin Fundatia Buna Vestire  mentionand ca sunt pentru Casa de copii Valeni de Munte. Copilasii au nevoie si de hainute, sau rechizite. Multumim!

Casa de copii Valeni de Munte

Expozitia (apasati pe more/ aflati mai multe pentru a o vedea):


Pret simbolic / de pornire 20 ron
Pret simbolic / de pornire 20 ron
Pret simbolic / de pornire 25 ron
Pret simbolic / de pornire 25 ron

Pret simbolic / de pornire 50 ron
Pret simbolic / de pornire 50 ron
Pret simbolic / de pornire 50 ron

Pret simbolic / de pornire -750 ron-
Pret simbolic / de pornire -35 ron-


Daca va place ceva din expozitia noastra va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail - .
Noi vom rezerva obiectul respectiv si, dupa ce ne veti trimite confirmarea donatiei, vom lua legatura cu Adriana si veti primi obiectul/obiectele dorite. Pretul trecut in dreptul obiectelor este pretul de pornire, daca doriti puteti dona si mai mult, dar avand in vedere faptul ca toti bani se vor duce catre cineva care are nevoie, acel pret de pornire este valoarea minima acceptata.  
Va multumim ca ne ajutati sa ajutam impreuna!! Si nu ne suparam daca faceti cunoscute expozitiile noastre.
Pentru alte informatii, nelamuriri, scrieti pe adresa de e-mail 

5 comentarii:

  1. A fost surprinzator si pentru mine cand am aflat care este tema din aceasta luna, eu sunt convinsa ca nimic nu este intamplator si ca Dumnezeu le aseaza in asa fel incat toate sa fie sincronizate si bine facute. Felicitari Rux, ai reusit sa scoti la lumina pozele chiar daca eu nu am avut aparatul foto prea bun, caliattea lor fiind destul de slabuta. Bine, mai este si faptul ca din pacate eu nu stiu sa fac poze reusite...
    Rochita este cu-adevarat splendida, imi pare rau ca nu se vede cu-adevarat frumusetea ei...nu am cuvinte sa-i multumesc Florentinei pentru gestul facut...iar daca aceasta rochita se afla in aceasta galerie este numai si numai meritul Florentinei. Fara ea nu m-as fi imbracat in rochie de mireasa si nu as fi facut nunta cu invitati asa ca...MULTUMESC DIN INIMA FLORENTINA!!!
    Si Ana Maria a fost o scumpa pentru ca mi-a daruit evantaiul ei de la nunta, multumesc Ana :)
    Sper din inima sa putem ajuta si noi, in masura in care putem...pentru ca, nu-i asa, daca vrem, putem :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos gest,Adriana,dar tu nu ti-ai pastrat nimic ca amintire?
    Toate-s faine...pe mine m-ar incanta evantaiul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pozele si filmarea ca amintire, chiar daca nu-s profesionale ma bucur ca le am si pe acelea :) In plus, am paharele decorate cu initialele noastre, marturii pe care le-am facut, invitatia de nunta, pixul si cartea de oaspeti, desi nu a scris nimeni in ea:D mai am cateva cocarde... deci am si micute amintiri, nu am dat chiar totul de la nunta ci doar ce era mai important si folositor.

      Ștergere
  3. Pentru a inlatura orice confuzie, nu mai sunt valabile donatiile de mai sus. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Singura expozitie de suflet valabila este ultima expozitie publicata, asa cum este mentionat pe pagina care gazduieste galeriile:
    "* Toate creatiile donate in aceasta perioada (in continuare disponibile) pot fi gasite in actualizarile publicate in 2013 - vizitati cea mai recenta expozitie, in care toate informatiile sunt la zi."

    Toate expozitiile de suflet anterioare celei mai recente actualizari sunt si vor ramane ca sa ne aminteasca de generozitatea prietenilor dragi care ni s-au alaturat la un moment dat in dorinta de a face un lucru bun. Deasemenea cei care vor sa viziteze proiectele celor care au oferit donatii la un moment dat, o pot face accesand link-urile catre acestea, aflate in articol.
    :)

    RăspundețiȘtergere